DC ve Marvel süper kahramanları tek filmde bir araya gelebilir

7.451 Gösterim
7 Nisan 2023 18:01
DC ve Marvel süper kahramanları tek filmde bir araya gelebilir

DC Studios eş başkanı ve yönetmen James Gunn, Marvel ve DC'nin süper kahramanlarının bir araya geldiği bir filmin ilerleyen dönemde ihtimal dahilinde olabileceğini söyledi.


DC Stüdyo eş başkanı ve Galaksinin Koruyucuları (Guardians of the Galaxy), The Suicide Squad: İntihar Timi (The Suicide Squad) gibi filmlerin yönetmeni James Gunn DC'nin ve hatta bu sefer Marvel Evreni'nin geleceğini ilgilendiren açıklamalar yaptı.

 

1970'lere kadar iki farklı marka altında çıkan süper kahramanların bir aradaki maceraları çizgi romanlara yansıyordu. Takipçileri çizgi romanlar ve bazı filmlerle Spider Man'in, Super Man ve Batman ile takım oluşturduğunu, Hulk'ın Batman ile savaştığını, Justice Leage ve Avengers'ın bir araya geldiğini zaman içinde gördüler.

 

Empire'ın son sayısında röportaj veren James Gunn, bu tür bir araya gelmeleri bir filmde görmenin imkansız olmadığını açıkladı: "Artık DC'de sorumlu olduğum için bu ihtimalin daha olası olduğundan eminim. Ancak bunun için yine de uzun bir zaman var, önceliğimiz DC'de neler yapacağımızı oturtmak olacak. Yine de bu olası birliktelik hakkında konuşmadık desem yalan olur."

 

Gunn'ın son filmi Marvel Sinematik Evreni'nde geçen Guardians of the Galaxy 3, Türkiye'de 5 Mayıs 2023 tarihinde vizyona girecek.

 

Kaynak: Deadline

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.