David Tennant ve Catherine Tate, Doctor Who'ya geri dönüyor

2.161 Gösterim
16 Mayıs 2022 14:57
David Tennant ve Catherine Tate, Doctor Who'ya geri dönüyor

Doctor Who tarihinin en sevilen ikililerinden olan David Tennant ve Catherine Tate, dizinin 60. yılında yayınlanacak bir bölümde rollerine geri dönecek. Doctor ve Donna'yı yeniden bir araya getirecek olan sezon, 2023'te ekranlanlarda olacak.


BBC, David Tennant ve Catherine Tate'in 2023'te yayınlanacak bir Doctor Who bölümünde rollerine geri dönerek Doctor ve Donna Noble karakterlerine tekrar hayat vereceğini duyurdu. İkili 2005-2010 yılları arasında beraber rol almış ve karakterler The End of Time adlı bölümde son olarak birlikte görüldüğünde, Doctor hayatını kurtarmak için Donna'nın hafızasını silmişti. Dizinin senaristi Russel T. Davies, Doctor ve Donna'yı yeniden bir araya getiren sahnenin daha önce atlanmış bir hikâye mi, paralel evren mi, geçmişten bir an mı ya da bir rüya mı olduğunu henüz açıklamasa da ikilinin çekimlerinin halihazırda sürdüğünü belirtti.

Dizi, 1963-1989 yılları arasında yayınlanan 26 sezondan sonra ekranlara veda etmiş ve 2005'te David Tennant'ın 10. Doctor olduğu yeni versiyonuyla geri dönmüştü. David Tennant, Matt Smith'in Doctor olduğu 2013 yılında, dizinin 50. yılına özel The Day of the Doctor adlı bölümde de yer almıştı. BBC, geçtiğimiz hafta 14. Doctor'un Sex Education dizisindeki rolüyle tanınan Ncuti Gatwa olacağı açıklanmıştı.

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.