Dark'ın yaratıcılarının yeni Netflix dizisi 1899'dan fragman yayınlandı

15.598 Gösterim
7 Haziran 2022 12:05
Dark'ın yaratıcılarının yeni Netflix dizisi 1899'dan fragman yayınlandı

Dark'ın yaratıcılarının imzasını taşıyan yeni Netflix dizisi 1899'dan fragman ve kamera arkası görüntüleri yayınlandı. Dizi, Avrupa'dan Amerika'ya gitmek için denize açılan bir grup göçmenin, açık denizde yaşadıkları korkunç ve esrarengiz olayları konu alıyor.


2017-2020 yılları arasında yayınlanan üç sezonuyla Netflix'in en popüler dizilerinden biri olan Dark'ın yaratıcıları Jantje Friese ve Baran bo Odar’ın imza attığı yeni dizi 1899'dan fragman ve kamera arkası görüntüleri yayınlandı. Henüz resmi bir açıklama yapılmasa da dizinin ilk sezonunun 8 bölümden oluşması ve Kasım 2022'de platformdaki yerini alması bekleniyor. 

 

Yeni yüzyılda Amerika'da yeni bir hayat kurma hayali ve umuduyla Londra'dan New York'a giden gemiyle yola çıkan Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden bir araya gelmiş göçmenlerin, açık denizde denk geldikleri bir başka göçmen gemisinde karşılaştıklarıyla yolculuğun bambaşka bir hâl alarak kabusa dönüşmesini konu edinen dizinin kadrosunda; Anton Lesser, Alexandre Willaume, Aneurin Barnard, Lucas Lynggaard Tønnesen, Mathilde Ollivier , Miguel Bernardeau, Clara Rosager, Richard Hope ve Jonas Bloquet gibi çeşitli milletlerden oyuncular yer alıyor.

 

1899 dizisinden yayınlanan fragmana ve kamera arkası görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.