Daniel Kaluuya ile Jodie Turner-Smith'in başrollerini paylaştığı Queen & Slim'den fragman yayınlandı

2.269 Gösterim
24 Haziran 2019 16:50
Daniel Kaluuya ile Jodie Turner-Smith'in başrollerini paylaştığı Queen & Slim'den fragman yayınlandı

Lena Waithe'nin kaleme aldığı, başrollerinde Daniel Kaluuya ile Jodie Turner-Smith'in yer aldığı Queen & Slim'den fragman yayınlandı.


Master of None dizisiyle adından söz ettiren ve bu dizideki senaryo yazarlığıyla Emmy ödülüne layık görülen Lena Waithe'nin kaleme aldığı, Waithe'nin Master of None dizisinde birlikte çalıştığı, Rihanna ve Beyonce gibi ünlü müzisyenlerin kliplerinin yönetmenliğini de üstlenmiş olan Melina Matsoukas'ın yönettiği Queen & Slim'den fragman yayınlandı.

 

Yakın dönemin revaçta oyuncularından Daniel Kaluuya'ya Jodie Turner-Smith'in eşlik ettiği film, ilk buluşmalarından dönen Queen ile Slim'in, kendilerini arabalarını durdurup adaletsiz bir tutumda bulunan beyaz polise karşı savunurlarken polisi öldürmeleri sonucu gelişen olayları konu ediniyor. ABD'de günümüz siyah gençlerin perspektifinden polis şiddeti ve bunun etrafında gelişen olayları odağına alan filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Bokeem Woodbine, Chloë Sevigny, Sturgill Simpson gibi isimler yer alıyor. Film ABD'de 27 Kasım 2019 tarihinden itibaren seyirciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.