Damien Chazelle ve Ryan Gosling, Neil Armstrong filmi için yeniden bir araya geliyor

3.175 Gösterim
30 Aralık 2016 10:10
Damien Chazelle ve Ryan Gosling, Neil Armstrong filmi için yeniden bir araya geliyor

Bu hafta sonu ülkemizde gösterime giren Aşıklar Şehri (La La Land) filminde beraber çalışan yönetmen Damien Chazelle ve ünlü oyuncu Ryan Gosling, aya ayak basan ilk insan olan Neil Armstrong'un hikâyesinin anlatılacağı filmde yeniden bir araya gelecek.


2016 yılının en çok konuşulan ve en çok ödül toplayan filmlerinden biri olan Aşıklar Şehri (La La Land), bugünden itibaren Türkiye'de gösterimde. Hollywood'un klasik müzikallerinin izinden giderken türe taze ve modern bir bakış atmayı başaran filmde, hem inanılmaz bir yönetmenlik örneği gösteren Damien Chazelle hem de uyumlu kimyaları ile Ryan Gosling ve Emma Stone bir adım öne çıkmayı başarıyor. Chazelle, oyuncularından oldukça memnun kalmış olacak ki bir sonraki filmi First Man için Ryan Gosling'i yeniden ekibine dâhil etti.

Variety'nin bildirdiğine göre, kariyerinde ilk defa kendi yazmadığı bir senaryoyu yönetecek olan ve ilk defa müzik temalı olmayan bir filmin yönetmen koltuğunda oturacak olan Chazelle, Neil Armstrong'un biyografik filminde Ryan Gosling ile yeniden birlikte çalışacak. Spotlight ile Oscar'a uzanan senarist Josh Singer'ın, James R. Hansen'ın "First Man: The Life Of Neil A. Armstrong" kitabından sinemaya uyarlayacağı filmin çekimlerine 2017'nin ilk yarısında başlanması planlanıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.