Conversations with Friends dizisinden ilk görseller yayınlandı

1.948 Gösterim
4 Şubat 2022 15:47
Conversations with Friends dizisinden ilk görseller yayınlandı

2020 yılında dizi uyarlaması büyük ses getiren Normal People'ın yazarı Sally Rooney'nin ilk romanı Conversations with Friends'in dizi uyarlamasından ilk görseller yayınlandı. Dizinin bu yıl içerisinde ekranlara gelmesi bekleniyor.


Son yılların en çok ses getiren dizilerinden olan Normal People'ın dayandığı kitabın yazarı olan Sally Rooney'nin, 2017 yılında yayınlanan ilk eseri Conversations with Friends'ten uyarlanan aynı isimli diziden ilk görseller yayınlandı. Yönetmen ve senarist kadrosunda Normal People ekibinden isimlerin yer aldığı dizi Normal People'la aynı yapım şirketi tarafından gerçekleştiriliyor. Conversations with Friends'in bu yıl içerisinde BBC Three ve Hulu'da yayınlanması bekleniyor. 

 

Mark O'Halloran ve Normal People'ın senaristlerinden Alice Birch dizinin senaryosunu yazarken, Leanne Welham ve Normal People'ın yönetmenlerinden Lenny Abrahamson yönetmen koltuğunda oturuyor. Çekimleri Kuzey İrlanda ve İrlanda Cumhuriyeti'nde yapılan dizinin ilk sezonu 12 bölümden oluşuyor. Alison Oliver'ın canlandırdığı Frances, Sasha Lane'in canlandırdığı Bobbi Connolly, Joe Alwyn'in canlandırdığı Nick Conway ve Jemima Kirke'ün canlandırdığı Melissa Convay'den oluşan 4 kişilik grup arasındaki ilişkiyi mercek altına alacak olan dizinin kadrosunda ayrıca Emmanuel Okoye, Charlie Maher, Sarah Jane Seymour, Anthony Kinahan, Nikhil Dubey ve Christopher Livingstone gibi oyuncular yer alıyor.

 

Conversations with Friends dizisinden yayınlanan ilk görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: The Playlist

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.