Conversations with Friends dizisinden fragman yayınlandı

1.645 Gösterim
13 Nisan 2022 15:13
Conversations with Friends dizisinden fragman yayınlandı

Normal People'ın yazarı Sally Rooney'nin aynı isimli romanından uyarlanan Conversations with Friends dizisinden fragman yayınlandı. BBC ve Hulu'da yayınlanacak dizi, 15 Mayıs'tan itibaren izleyiciyle buluşacak.


Sally Rooney'nin ilk kez 2017 yılında basılan aynı adlı romanından uyarlanan Conversations with Friends dizisinden fragman yayınlandı. Daha önce yazarın 2018 yılı çıkışlı romanı Normal People'ı diziye uyarlayan İrlanda merkezli yapım şirketi Element Pictures tarafından, içerisinde Normal Peolpe'ın senaristlerinden Alice Birch ve yönetmenlerinden Lenny Abrahamson'u bulunduran bir ekiple çekilen dizinin 12 bölümlük sezonu, 15 Mayıs'tan itibaren BBC ve Hulu ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Aralarında hâlâ güçlü bir bağ bulunan iki eski sevgili olan Alison Oliver'ın canlandırdığı 21 yaşındaki Frances ile Sasha Lane'in oynadığı Bobbi'nin, Dublin'de tanıştıkları, Jemima Kirke ve Joe Alwyn'in hayat verdiği kendilerinden yaşça büyük bir yazar ve aktör olan Melissa-Nick Conway çiftiyle yaşadıkları ilişkileri konu edinen dizinin kadrosunda bu dört oyuncunun yanı sıra Tadhg Murphy, Emmanuel Okoye, Charlie Maher, Sarah Jane Seymour, Nikhil Dubey gibi isimler yer alıyor. 

 

15 Mayıs'ta başlayacak olan Conversations with Friends dizisinin Phoebe Bridgers'ın Sidelines adlı yeni şarkısı eşliğinde yayınlanan fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.