Chloé Zhao'nun yönettiği, Oscarlı oyuncu Frances McDormand'ın başrolünde yer aldığı Nomadland'den ilk görsel!

1.822 Gösterim
13 Şubat 2019 14:21
Chloé Zhao'nun yönettiği, Oscarlı oyuncu Frances McDormand'ın başrolünde yer aldığı Nomadland'den ilk görsel!

Geçen yıl içerisinde The Rider ile övgü toplayan Chloé Zhao'nun yönettiği, başrolünde iki Oscar ödüllü oyuncu Frances McDormand'ın yer aldığı Nomadland'den ilk görsel yayınlandı.


The Rider ile topladığı övgüler sonrası Marvel'ın gelecek takviminde yer alan yapımlardan The Eternals'ın yönetmenliğine getirilen Chloé Zhao, Marvel dünyasına adım atmadan önceki projesi Nomadland'in çekimlerine başladı. Son olarak Three Billboards Outside Ebbing, Missouri filmindeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu Oscar ödülüne ikinci kez layık görülen Frances McDormand'ın başrolünde yer aldığı Nomadland, Jessica Bruder'in Nomadland: Surviving America in the Twenty-First Century adlı kitabından sinemaya uyarlanıyor.

 

2008 krizi sonrası her şeyini kaybeden altmışlı yaşlarındaki bir kadının, Kuzey Amerika'nın batısında karavanıyla birlikte yaşadığı göçebe hayatını konu edinen filmin, Fox Searchlight tarafından satın alındığı da bu hafta içerisinde açıklandı. Fox Searchlight, McDormand'a Oscar getiren Three Billboards Outside Ebbing, Missouri'nin de arkasındaki firmaydı. Prodüksiyon aşaması süren Nomadland'in 2020 yılı içerisinde gösterime girmesi bekleniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.