Cem Yılmaz, üzerinde çalıştığı yeni filmini duyurdu

17.488 Gösterim
9 Haziran 2022 17:25
Cem Yılmaz, üzerinde çalıştığı yeni filmini duyurdu

Cem Yılmaz, senaryosunu kaleme almaya başladığı yeni filmini duyurdu. Ünlü komedyenin yeni filmi, Karakomik Filmler: 2 Arada'nın ana karakteri Ayzek'i odağına alacak.


Kısa bir süre önce Netflix'e çektiği Erşan Kuneri dizisiyle izleyicinin karşısına çıkan Cem Yılmaz, kişisel Instagram hesabından yeni filmini müjdeledi.

 

"Ayzek'in çalıştığı feribot hattı biz filmi çektikten 3 ay sonra kaldırıldı. Artık o arabalı vapur yok. Peki sonra ne oldu. Bunu yeni yazmaya başladığım filmde göreceğiz. Do not Disturb. Joker dönerse Ayzek de döner bu kadar basit." notuyla senaryosunu yazmaya başladığı yeni filminin odağında, Karakomik Filmler: 2 Arada'nın ana karakteri Ayzek'in olacağını açıklayan Yılmaz, hafta içerisinde Joker'in devam filminin açıklanmasına da bir referans verdi.

 

Pandeminin hemen öncesinde, iki ayrı "iki film birden" projesiyle vizyonda seyircinin karşısına çıkan Yılmaz, 18 Ekim 2019'da gösterime giren Karakomik Filmler ile 700 bin 519 seyirciye, 17 Ocak 2020'de gösterime giren Karakomik Filmler 2'yle ise 440 bin 817 seyirciye ulaşmıştı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.