Cem Yılmaz'ın merakla beklenen iki yeni filminin vizyon tarihi belli oldu!

7.110 Gösterim
27 Haziran 2018 15:10
Cem Yılmaz'ın merakla beklenen iki yeni filminin vizyon tarihi belli oldu!

Cem Yılmaz'ın "iki film birden" olarak tasarladığı Karakomik Filmler 1 ve Karakomik Filmler 2'nin vizyon tarihleri belli oldu.


Son olarak senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer aldığı Arif v 216 ile yaklaşık 5 milyon seyirciye ulaşan Cem Yılmaz, Nisan ayı içerisinde yaptığı duyuruyla yeni projesinin "iki film birden" formatında gösterilecek bir yapım olduğunu belirtmişti. Bu ay içerisinde ise projenin toplam dört hikâyeye ve iki filme genişlediği bilgisi Yılmaz tarafından paylaşılmıştı. CMYLMZ Fikir Sanat ve NuLook'un yapımcılığını üstlendiği, UIP'nin dağıtımcılığını gerçekleştireceği filmlerin vizyon tarihleri ise henüz netleşti.

 

Cem Yılmaz, Karakomik Filmler 1 ve Karakomik Filmler 2 adlarıyla gösterime girmesi planlanan filmlerin hem başrolünde yer alacak hem de yönetmen koltuğunda oturacak. Merakla beklenen projenin ilk halkası Karakomik Filmler 1, 18 Ocak 2019 tarihinden itibaren seyirciyle buluşacak. Serinin ikinci filmi Karakomik Filmler 2 ise 15 Mart 2019 tarihinde gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.