Céline Sciamma'nın yeni filmi Petite Maman, MUBI Türkiye'de yayınlanacak

3.689 Gösterim
9 Mart 2021 13:20
Céline Sciamma'nın yeni filmi Petite Maman, MUBI Türkiye'de yayınlanacak

Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi'nin yönetmeni Céline Sciamma'nın Berlinale'de övgü toplayan yeni filmi Petite Maman, MUBI Türkiye'de yayınlanacak. MUBI, filmin Birleşik Krallık, İrlanda ve Türkiye haklarını aldı.


2019'un en iyi filmleri arasında gösterilen Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi (Portrait de la jeune fille en feu)'nin akabinde bu kez masalsı bir öyküyle seyircinin karşısına çıkan Céline Sciamma, Berlin Film Festivali'nde prömiyeri gerçekleşen Petite Maman ile izleyenleri etkilemiş ve eleştirmenlerden övgü toplamıştı.

 

Deadline'ın haberine göre MUBI, Türkiye'nin yanı sıra Birleşik Krallık ve İrlanda'da Petite Maman'ın gösterim haklarını satın aldı. MUBI Türkiye de bu haberi sosyal medya üzerinden duyurdu.

 

 

Joséphine Sanz'ın başrolünde yer aldığı Petite Maman, hayatını kaybeden anneannesinin evinin toplanması için ebeveynlerine yardımcı olan ve eş zamanlı olarak civardaki ormanı keşfeden 8 yaşındaki Nelly'nin, kendisi yaşlarında ve annesiyle aynı adı taşıyan Marion ile tanışması sonrası gelişen olayları anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.