Çalgı Çengi İkimiz: Yeni gişe rekoru gelir mi?

16.440 Gösterim
5 Ocak 2017 14:25
Çalgı Çengi İkimiz: Yeni gişe rekoru gelir mi?

Yeni yılın ilk büyük gişe filmi Çalgı Çengi İkimiz bu hafta gösterime giriyor. Beraber yer aldıkları projelerle ve yarattıkları mizahla önemli bir izleyici tabanı oluşturan senarist ve yönetmen Selçuk Aydemir ile komedi ikilisi Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ın yeni filmi, gişe rekoruna ulaşabilecek mi?


İşler Güçler ve Kardeş Payı gibi diziler ve Çalgı Çengi ile Düğün Dernek filmleri vesilesiyle mizahlarını milyonlara ulaştıran yönetmen Selçuk Aydemir ile yerli sinemanın yeni komedi ikilisi Ahmet Kural ve Murat Cemcir, 2011 yılında çektikleri Çalgı Çengi'nin devamıyla sinemalara konuk oluyorlar.

 

İlk filmde mafyaya bulaşan, düğün, sünnet gibi organizasyonlarda müzisyenlik yapan Salih ve Gürkan'ın, mafya illetinden kurtulmaya çalışmasını izleyeceğimiz Çalgı Çengi İkimiz, yeni yılın ilk büyük gişe filmi özelliğine de sahip. Peki film, Düğün Dernek filmlerinin ve Recep İvedik 4'ün seyirci sayısını geçebilecek mi?

Kesinlikle ihtimaller arasında. Geçen günlerde düzenlenen filmin galasında, film hakkında görüşlerini paylaşan senarist ve yönetmen Selçuk Aydemir ile başrollerden Murat Cemcir'in belirttiği ortak bir şey var; Çalgı Çengi İkimiz'in beraber yaptıkları en komik film olduğu. Düğün Dernek 2'den beri gişeyi tamamen domine edebilen film olmadığından, ekibin bu hissiyatının seyirciye geçmesi durumunda bir gişe rekoru ile karşılaşma ihtimalimiz olabilir. Fakat şu anki aktüaliteyi göz önüne aldığımızda, Çalgı Çengi İkimiz gösterime girmeden bir rekorun gelip gelmeyeceğini daha kesin ifadelerle belirtmek epey zor. 

 

Rasim Öztekin, Nur Erkul, Ayşe Kökçü, Ahmet Gülhan, Tuna Orhan, Cahit Gök, Ayhan Taş, Burak Satıbol ve Şinasi Yurtsever gibi isimlerin de oyuncu kadrosunda bulunduğu film, bu hafta içinden itibaren seyircisiyle buluşuyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.