Çalgı Çengi İkimiz'den ilk fragman yayınlandı

10.272 Gösterim
22 Ağustos 2016 17:15
Çalgı Çengi İkimiz'den ilk fragman yayınlandı

Selçuk Aydemir'in yazıp yönettiği, 2011 yılında vizyona giren Çalgı Çengi'nin devam filmi Çalgı Çengi İkimiz'den tanıtım fragmanı yayınlandı.


2011 yapımı Çalgı Çengi, televizyona damga vuran İşler Güçler, Kardeş Payı gibi dizileri kotaran senarist/yönetmen Selçuk Aydemir ile komedi ikilisi Ahmet Kural ve Murat Cemcir birlikteliğinin sinema macerasını başlatan yapım olmuştu. Sonradan Düğün Dernek serisiyle sinemalara uğrayan üçlü, ilk göz ağrıları Çalgı Çengi'ye geri dönüyor. Önümüzdeki yılın en merak edilen yerli yapımlarından olan Çalgı Çengi İkimiz'den, "Bir iki düğün dernek işimiz vardı, anca bitti. Biter bitmez geldik..." sloganıyla bir tanıtım fragmanı yayınlandı.

6 Ocak 2017 tarihinde vizyona girecek olan, başrollerinde yeniden Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ı izleyeceğimiz filmin konusu ise şöyle:

 

Altı yıl önce bulaştıkları mafya tarafından resmi düğün şarkıcılığı görevi icra ettirilen Salih ve Gürkan'ın tehlike ve eğlence dolu maceraları devam ediyor. 'Çalgı Çengi İkimiz' de sevdiği kızla evlenmek için mafyadan ayrılmak isteyen Salih ve kuzeni Gürkan'a bunu gerçekleştirmeleri için tek bir şart sunulur. Gittikleri düğündeki nikah memurunu kaçırmaları emredilen ikilinin başına hiç beklenmedik ve birbirinden ilginç olaylar gelecektir.

 

Filmden yayınlanan ilk fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.