Çalgı Çengi 2'nin adı belli oldu, ilk posteri çıktı

6.409 Gösterim
3 Haziran 2016 13:41
Çalgı Çengi 2'nin adı belli oldu, ilk posteri çıktı

İşler Güçler dizisiyle başladıkları başarılı komedi serüvenini, Düğün Dernek adlı seri filmleriyle perçinleyen Ahmet Kural ve Murat Cemcir, sinemaseverlere bir sürpriz yaparak 2017 Ocak ayında ‘Çalgı Çengi İkimiz’ isimli filmleriyle beyazperdeye çıkmaya hazırlanıyor.


2010 yılında ilki çekilen ve hatırı sayılır bir kitle tarafından ‘kült’ ilan edilen ‘Çalgı Çengi’, Temmuz başında çekimlerine başlanacak ‘Çalgı Çengi İkimiz’ ile bu defa Salih ve Gürkan’ın yepyeni hikayeleriyle izleyicinin karşısında olacak. İkilinin her dakikası ayrı bir macera dolu filminin senaryosu, yine Selçuk Aydemir’in kaleminden çıkıyor. Selçuk Aydemir’in yönetmenliğini de üstlendiği ‘Çalgı Çengi İkimiz’in teaser afişi de izleyicinin beğenisine sunuldu.

Düğün Dernek ve Düğün Dernek: Sünnet adlı filmleriyle yaklaşık 14 milyon sinema izleyicisine ulaşan Ahmet Kural ve Murat Cemcir, yeni filmleri ‘Çalgı Çengi İkimiz’i ‘TR 40 33 Production’ adlı yapım şirketi çatısı altında çekecek. Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yanı sıra sürpriz oyuncularla da sinemaseverlere kahkaha dolu dakikalar vadeden yapımda, altı yıl önce bulaştıkları mafya tarafından resmi düğün şarkıcılığı görevi icra ettirilen Salih ve Gürkan’ın tehlike ve eğlence dolu maceraları devam ediyor. ‘ÇalgıÇengi İkimiz’ de sevdiği kızla evlenmek için mafyadan ayrılmak isteyen Salih ve kuzeni Gürkan’a bunu gerçekleştirmeleri için tek bir şart sunulur. Gittikleri düğündeki nikah memurunu kaçırmaları emredilen ikilinin başına hiç beklenmedik ve birbirinden ilginç olaylar gelecektir.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.