Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı Mücadele Çıkmazı filmi, Netflix'te yayınlanacak

3.262 Gösterim
9 Eylül 2020 11:45
Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı Mücadele Çıkmazı filmi, Netflix'te yayınlanacak

Çekimleri geçen hafta itibarıyla tamamlanan, başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı Mücadele Çıkmazı'nın Netflix'te izleyiciyle buluşacağı açıklandı.


Ağustos ayının başında OGM Pictures yapımcılığında çekimlerine başlanan Mücadele Çıkmazı'nın çekimleri geçen hafta içerisinde sonlanmış ve filmden ilk görsel de yayınlanmıştı. Dün ise Netflix, geçtiğimiz haftalarda yayınlanmaya başlayan dizi Menajerimi Ara'nın yeni bölümünde konuk olan Çağatay Ulusoy'un dizi içerisinde Mücadele Çıkmazı senaryosunu eline aldığı sahneyi kullanarak Mücadele Çıkmazı filminin Netflix'te yayınlanacağını duyurdu.

Filmin yapımcılığını üstlenen OGM Pictures da sosyal medya Netflix müjdesini onayladı. Yönetmen koltuğunda Ayla, Müslüm, Türk İşi Dondurma gibi filmlere imza atan Can Ulkay'ın oturduğu, senaryosunu Ercan Mehmet Erdem'in kaleme aldığı Mücadele Çıkmazı'nın post-prodüksiyon sürecinden hemen sonra Netflix'te yayında olması bekleniyor.

 

Merakla beklenen filmde, hayatın tüm engel ve zorluklarına rağmen mücadeleyi bırakmayan ve çöp toplayarak kendisinin ve çocuğunun yaşamını idame ettirmeye çalışan bir babanın hikâyesi anlatılıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.