Bu hafta yayına başlayacak olan diziler (6 - 12 Aralık)

2.239 Gösterim
6 Aralık 2022 17:05
Bu hafta yayına başlayacak olan diziler (6 - 12 Aralık)

Hafta boyunca televizyon ve dijital platformlarda yerini alacak yeni dizileri derledik.


Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi - bluTV

Emrah Serbes'in ilk basımı bu yıl yapılan aynı adlı kitabına dayanan Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi., Erdal Beşikçioğlu'nun hayat verdiği Behzat Ç. ve ekibinin yeni maceralarına odaklanıyor.

Yayın Tarihi: 6 Aralık 2022
Tür: Polisiye
Yönetmen: Devrim Yalçın
Senarist: Ercan Uğur
Oyuncular: Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren, Güven Kıraç, Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak 

6 Aralık'tan itibaren salı günleri bluTV'de izleyiciyle buluşacak olan Çekiç ve Gül dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi | Teaser
 

I Hate Christmas - Netflix

Per-Olav Sørensen'in Norveç yapımı Home for Christmas adlı dizisinin İtalya uyarlaması olan I Hate Christmas, söylediği yalandan kurtulmak için Noel yemeğine kadar bir erkek arkadaş arayan Gianna'nın eğlenceli hikayesine odaklanıyor.


Yayın Tarihi: 7 Aralık 2022
Tür: Komedi
Yaratıcılar: Elena Bucaccio, Viola Rispoli, Silvia Leuzzi
Oyuncular: Pilar Fogliati, Beatrice Arnera, Cecilla Bertozzi, Florenza Pieri, Massimo Rigo, Sabrina Paravicini, Marzia Ubaldi 

7 Aralık'tan itibaren Netflix'te izleyiciyle buluşacak olan I Hate Christmas dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

I Hate Christmas | Official Trailer | Netflix
 

The Most Beautiful Flower - Netflix

Meksikalı komedyen Michelle Rodriguez'in gerçek hayat hikayesinden uyarlanan The Most Beautiful Flower, Xochimilco’daki lisesinde bulunan herkesi kendine ikna etmeye çalışan Mich'in eğlenceli hikayesini konu ediniyor.


Yayın Tarihi: 7 Aralık 2022
Tür: Komedi
Yaratıcı: Fernanda Eguiarte
Oyuncular: Esmeralda Soto, Isabel Yudice, Alicia Vélez, Michelle Olvera, Luis Fernando Peña, Germán Bracco, Tadeo Tovar, Ishbel Bautista

7 Aralık'tan itibaren Netflix'te izleyiciyle buluşacak olan The Most Beautiful Flower dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


La flor más bella | Tráiler oficial | Netflix
 

Smiley - Netflix

Guillem Clua'nın kendisine ait aynı adlı tiyatro oyunundan uyarladığı Smiley, bir hata sonucu bir araya gelen Alex ve Bruno'nun imkansız gibi görünen aşkına odaklanıyor.


Yayın Tarihi: 7 Aralık 2022
Tür: Romantik
Yaratıcılar: Guillem Clua
Oyuncular: Miki Esparbé, Carlos Cuevas, Pepón Nieto, Meritxell Calvo, Giannina Fruttero, Eduardo Lloveras, Ruth Llopis, Ramon Pujol

7 Aralık'tan itibaren Netflix'te izleyiciyle buluşacak olan Smiley dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Smiley | Tráiler oficial | Netflix España
 

La Casa de Papel: Kore - 2. Kısım - Netflix

Platformun rekorları alt üst eden İspanyol yapımı La Casa de Papel'in Kore uyarlaması ikinci kısmıyla geri dönüyor. Dizi, Kuzey ve Güney Kore'nin ortak darphanesini ele geçirmeye çalışan bir grup hırsızın maceralarını konu ediniyor.


Yayın Tarihi: 9 Aralık 2022
Tür: Aksiyon
Yönetmen: Kim Hong-sun
Senarist: Ryu Yong-jae, Kim Hwan-chae, Choe Sung-jun
Oyuncular: Yoo Ji-tae, Park Hae-soo, Jeon Jong-seo, Lee Hyun-woo, Lee Won-jong, Park Myung-hoon

9 Aralık'tan itibaren Netflix'te izleyiciyle buluşacak olan La Casa de Papel: Kore dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Money Heist: Korea - Joint Economic Area Part 2 | Official Trailer | Netflix
 

CAT - Netflix

Bollywood'un en ünlü oyuncularından Randeep Hooda'nın ilk televizyon dizisi olan CAT, farklı bir kimlikle yaşamını sürdüren eski bir polis muhbirinin kardeşinin hayatını kurtarmak için yürüttüğü operasyonu konu ediniyor.


Yayın Tarihi: 9 Aralık 2022
Tür: Gerilim
Yaratıcı: Balwinder Singh Janjua
Oyuncular: Randeep Hooda, Suvinder Vicky, Hasleen Kaur, Kavya Thapar, Gurinder Makna, Gaeta Agrawal Sharma, Pramod Pathak

9 Aralık'tan itibaren Netflix'te izleyiciyle buluşacak olan CAT dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


CAT | Official Trailer | Randeep Hooda | Netflix India
 

Sherwood - GAIN

2004 yılında İngiltere'nin Nottinghamshire bölgesinde yaşanan gerçek olaylardan esinlenen Sherwood, madenci grevleriyle bölünmüş olan küçük bir kasabada yaşanan şok edici iki cinayetin ardından yaşananları konu ediniyor.


Yayın Tarihi: 9 Aralık 2022
Tür: Suç
Yaratıcı: James Graham
Oyuncular: David Morrissey, Lesley Manville, Robert Glenister, Kevin Doyle, Claire Rushbrook, Adam Hugill, Terence Maynard, Andrea Lowe, Adeel Akhtar

9 Aralık'tan itibaren GAIN'de izleyiciyle buluşacak olan Sherwood dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Sherwood | Trailer - BBC Trailers
 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.