Bu hafta yayına başlayacak olan diziler (29 Kasım - 6 Aralık)

2.400 Gösterim
29 Kasım 2022 17:32
Bu hafta yayına başlayacak olan diziler (29 Kasım - 6 Aralık)

Hafta boyunca televizyon ve dijital platformlarda yerini alacak yeni dizileri derledik.


Willow - Disney+

1988 yapımı aynı adlı sinema filminin devamı niteliğindeki Willow, cüce büyücü Willow Ufgood'un filmden 20 yıl sonrasında trollerle dolu bir dünyadaki maceralarına odaklanıyor.


Yayın Tarihi: 30 Kasım 2022
Tür: Macera
Yaratıcı: Jonathan Kasdan
Oyuncular: Warwick Davis, Erin Kellyman, Ellie Bamber, Tony Revolori, Ruby Cruz, Amer Chadha-Patel

30 Kasım'dan itibaren Disney+'ta izleyiciyle buluşacak olan Willow dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Willow | Resmi Fragman | Disney+
 

Çöp Adam - Star TV

Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden uyarlanan Çöp Adam, sıra dışı bir şekilde karşılaşan, tehlikeli bir oyunun içine hapsolan Tamer ve Peri’nin sırlarla dolu hikayesini konu ediniyor.


Yayın Tarihi: 30 Kasım 2022
Tür: Dram
Yönetmen: Yağız Alp Akaydın
Senarist: Melek Gençoğlu, Su Ersöz
Oyuncular: Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen ve Cankat Aydos 

30 Kasım'dan itibaren çarşamba akşamları Star TV'de izleyiciyle buluşacak olan Çöp Adam dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Çöp Adam 1. Bölüm 1. Fragmanı 
 

Var Bunlar - 2. sezon - TOD

İlk sezonu yaz aylarında yayınlanan Var Bunlar dizisi ikinci sezonuyla ekranlara dönüyor. Yeni sezonu beIN MEDIA GROUP’un dijital içerik platformu TOD’da yayınlanacak dizi, Tufan ve Samet'in gündelik hayattaki bitmek bilmez küçük takıntılarına ve buradan doğan eğlenceli anlara odaklanıyor.


Yayın Tarihi: 1 Aralık 2022
Tür: Komedi
Yönetmen: Arif Gökdeniz Uslu
Senarist: Giray Altınok, Kerem Özdoğan
Oyuncular: Giray Altınok, Kerem Özdoğan

1 Aralık'tan itibaren perşembe günleri TOD'da izleyiciyle buluşacak olan Var Bunlar dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


"Var Bunlar" 1 Aralık'tan İtibaren Her Perşembe 2. Sezonuyla Sadece TOD'da!
 

Sıcak Kafa - Netflix

Afşin Kum'un aynı adlı romanından uyarlanan Sıcak Kafa, konuşma yoluyla zihinden zihine bulaşarak yayılan abuklama adı verilen bir delilik salgınının alt üst ettiği dünyada yaşananları konu ediniyor.


Yayın Tarihi: 2 Aralık 2022
Tür: Bilim-Kurgu
Yaratıcı: Mert Baykal
Oyuncular: Şevket Çoruh, Hazal Subaşı, Tilbe Saran, Kubilay Tunçer, Özgür Emre Yıldırım, Gonca Vuslateri, Hakan Gerçek, Erdem Akakçe, Barış Yıldız

2 Aralık'tan itibaren Netflix'te izleyiciyle buluşacak olan Sıcak Kafa dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Sıcak Kafa | Resmi Fragman | Netflix
 

Our Only Chance - Disney+

Disney+'ın İspanya yapımı ilk orijinal dizisi Our Only Chance, lojistik şirketinde çalışırken sanatçı olmanın hayallerini kuran Candela'nın umut dolu hikayesine odaklanıyor.


Yayın Tarihi: 2 Aralık 2022
Tür: Romantik
Yaratıcılar: Anaïs Schaaff, Jordi Calafí, Joaquín Oristrell
Oyuncular: Aitana, Miguel Bernardeau, Aitor Luna, Luis Zahera, Jorge Motos, Sandra Cervera, Jorge Perugorría, Jelen García

2 Aralık'tan itibaren Disney+'ta izleyiciyle buluşacak olan Our Only Chance dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


La Última | Tráiler oficial | 2 diciembre en Disney+
 

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi - bluTV

Emrah Serbes'in ilk basımı bu yıl yapılan aynı adlı kitabına dayanan Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi., Erdal Beşikçioğlu'nun hayat verdiği Behzat Ç. ve ekibinin yeni maceralarına odaklanıyor.


Yayın Tarihi: 6 Aralık 2022
Tür: Polisiye
Yönetmen: Devrim Yalçın
Senarist: Ercan Uğur
Oyuncular: Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren, Güven Kıraç, Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak 

6 Aralık'tan itibaren salı günleri bluTV'de izleyiciyle buluşacak olan Çekiç ve Gül dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi | Fragman
 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.