Bu hafta yayına başlayacak olan diziler (15 - 21 Kasım)

4.402 Gösterim
15 Kasım 2022 13:31
Bu hafta yayına başlayacak olan diziler (15 - 21 Kasım)

Hafta boyunca televizyon ve dijital platformlarda yerini alacak yeni dizileri derledik.


Ben Gri - Disney+

Disney Plus Türkiye'nin Timuçin Esen ve Ebru Özkan'lı yeni orijinal dizisi Ben Gri, saygın bir avukat olan Fuat'ın kızının yaşadığı talihsiz olayla birlikte değişen yaşamını konu ediniyor.


Yayın Tarihi: 16 Kasım 2022
Tür: Dram
Yönetmen: Yağmur Taylan, Durul Taylan
Senarist: Banu Kiremitçi Bozkurt
Oyuncular: Timuçin Esen, Ebru Özkan, Alican Yücesoy, İlayda Akdoğan, Buçe Buse Kahraman, Mücahit Koçak, Onur Bilge 

16 Kasım'dan itibaren Disney+'ta izleyiciyle buluşacak olan Ben Gri dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Ben Gri | 16 Kasım | Disney+
 

Euphoria - 2. Sezon - beIN Connect

Son zamanların en ses getiren dizileri arasında yer alan Euphoria ikinci sezonuyla beIN Connect'te yayınlanıyor. Dizi, kimlik arayışı içerisindeki lise öğrencisi Rue Bennett ve onun arkadaş çevresinin, hayatı keşfetme macerasını konu ediniyor.
 

Yayın Tarihi: 17 Kasım 2022
Tür: Dram
Yaratıcı: Sam Levinson
Oyuncular: Zendaya, Maude Apatow, Angus Cloud, Eric Dane, Alexa Demie, Jacob Elordi, Barbie Ferreira, Nika King, Storm Reid 

1899 - Netflix

Dark'ın yaratıcılarının yeni dizisi 1899, daha iyi bir gelecek umuduyla Londra'dan New York'a giden bir gemiye binen Avrupalı göçmenlerin, açık denizde sürüklenen başka bir gemiyle karşılaşmalarıyla başlayan gizemli olayları konu ediniyor.


Yayın Tarihi: 17 Kasım 2022
Tür: Korku
Yaratıcı: Jantje Friese, Baran bo Odar
Oyuncular: Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musiał, Anton Lesser, Lucas Lynggaard 

17 Kasım'dan itibaren Netflix’te izleyiciyle buluşacak olan 1899 dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


1899 | Official Trailer | Netflix
 

Somebody - Netflix

Brett Easton Ellis'ın American Psycho adlı romanından uyarlanan Somebody, aşkı bulmak için geliştirdiği Somebody uygulaması seri katillerin yuvası haline gelen genç yazılımcı Som'un gerilim dolu hikayesine odaklanıyor.


Yayın Tarihi: 18 Kasım 2022
Tür: Suç
Yönetmen: Jung Wi Joo
Senarist: Han Ji Wan
Oyuncular: Kim Young-kwang, Kang Hae-rim, Kim Yong-ji, Kim Soo-yeon 

18 Kasım'dan itibaren Netflix’te izleyiciyle buluşacak olan Somebody dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Somebody | Official Trailer | Netflix
 

The Good Dedective - Netflix

Reytinglerde elde ettiği başarının ardından geçtiğimiz yaz ikinci sezonu yayınlanan The Good Dedective, beş yıllık bir cinayet mahkumiyetiyle ilgili şüphelerin ortaya çıkmasının ardından deneyimli bir dedektifin genç ve parlak meslektaşıyla birlikte verdiği mücadeleyi konu ediniyor.


Yayın Tarihi: 18 Kasım 2022
Tür: Gizem
Yönetmen: Jo Nam-gook
Senarist: Choi Jin-won
Oyuncular: Son Hyun-joo, Jang Seung-jo, Lee Elijah, Oh Jung-se, Ji Seung-hyun, Kim Hyo-jin, Jung Moon-sung 

Elite - 6. Sezon - Netflix

Carlos Montero ve Darío Madrona tarafından Netflix için hazırlanan gençlik gerilim dizisi Elite, altıncı sezonuyla ekranlara dönüyor. Dizi, Las Encinas adlı okulun öğrencileri arasındaki ilişkilere odaklanıyor.

Yayın Tarihi: 18 Kasım 2022
Tür: Gençlik
Yaratıcı: Carlos Montero, Darío Madrona
Oyuncular: María Pedraza, Itzan Escamilla, Miguel Bernardeau, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Álvaro Rico, Arón Piper, Mina El Hammani, Ester Expósito


18 Kasım'dan itibaren Netflix’te izleyiciyle buluşacak olan Elite dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Elite: Season 6 | Official Trailer | Netflix
 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.