Bu hafta yayına başlayacak olan diziler (10 - 16 Ocak 2023)

19.954 Gösterim
10 Ocak 2023 15:11
Bu hafta yayına başlayacak olan diziler (10 - 16 Ocak 2023)

Hafta boyunca televizyon ve dijital platformlarda yerini alacak yeni dizileri derledik.


Taçsız Prenses - Fox TV

Fox TV'nin yeni yıldaki ilk dizisi olan Taçsız Prenses, annesinin rahatsızlanmasıyla birlikte hırçın bir kişiliğe bürünen Masal'ın öğretmeni Evgin ve köpeği Köfte'den aldığı destekle birlikte yaşama tutunma hikâyesine odaklanıyor.


Yayın Tarihi: 10 Ocak 2023
Tür: Dram
Yönetmen: Volkan Keskin
Senarist: Pınar Bulut, Onur Koralp
Oyuncular: İsmail Hacıoğlu, Sümeyye Aydoğan, Elif Kurtaran, Tolga Tekin, Seda Akman, Mustafa Kırantepe, Feride Çetin, Merve Bulut, Merve Şen

10 Ocak'tan itibaren salı akşamları Fox TV'de izleyiciyle buluşacak olan Taçsız Prenses dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Taçsız Prenses 1. Bölüm 5. Teaser
 

Welcome to Chippendales - Disney+

Deadly Dance: The Chippendales Murders adlı kitaptan uyarlanan Welcome to Chippendales, dünyanın en büyük erkek striptiz imparatorluklarından birinin kurucusu olan Somen Banerjee'in çıkış hikâyesini konu ediniyor.


Yayın Tarihi: 11 Ocak 2023
Tür: Biyografi
Yaratıcı: Robert Siegel
Oyuncular: Kumail Nanjiani, Murray Bartlett, Annaleigh Ashford, Juliette Lewis

11 Ocak'tan itibaren Disney+'ta izleyiciyle buluşacak olan Welcome to Chippendales dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Welcome to Chippendales | Official Trailer | Hulu
 

Vikings: Valhalla - 2. sezon - Netflix

Altı sezondan oluşan Vikings dizisinin devamı niteliğindeki Vikings: Valhalla ikinci sezonuyla ekranlara dönüyor. Dizi, Aziz Edward'ın ölümünün ardından İngiltere'de ortaya çıkan taht kavgası sürecini takip ediyor.


Yayın Tarihi: 12 Ocak 2023
Tür: Macera
Yaratıcı: Jeb Stuart
Oyuncular: Laura Berlin, Sam Corlett, Bradley Freegard, Frida Gustavsson, Caroline Henderson, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Pollyanna McIntosh, Asbjørn Krogh Nissen, Jack Hickey

12 Ocak'tan itibaren Netflix'te izleyiciyle buluşacak olan Vikings: Valhalla dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Vikings: Valhalla | 2. Sezon Resmi Fragmanı | Netflix
 

The Makanai: Cooking for the Maiko House - Netflix

Aynı adlı çok satan manga serisinden uyarlanan The Makanai: Cooking for the Maiko House, maiko olmak için eğitim alan iki yakın arkadaşın hikâyesine odaklanıyor.


Yayın Tarihi: 12 Ocak 2023
Tür: Dram
Yaratıcı: Hirokazu Koreeda
Oyuncular: Mori Nana, Deguchi Natsuki, Matsuoka Mayu, Hashimoto Ai, Makita Aju, Matsuzaka Keiko

12 Ocak'tan itibaren Netflix'te izleyiciyle buluşacak olan The Makanai: Cooking for the Maiko House dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


The Makanai: Cooking for the Maiko House | Official Trailer | Netflix
 

Hunters - 2. sezon - Prime Video

İlk sezonu 2020 yılının şubat ayında yayınlanan Hunters dizisi ikinci ve son sezonuyla ekranlara dönüyor. Dizi, 1977'nin New Yorkunda Nazi karşıtı bir gruba katılıp intikam peşine düşen yahudi bir gencin hikâyesini takip ediyor.


Yayın Tarihi: 13 Ocak 2023
Tür: Suç
Yaratıcı: David Weil
Oyuncular: Logan Lerman, Al Pacino, Jerrika Hinton, Lena Olin, Saul Rubinek, Carol Kane, Josh Radnor, Dylan Baker, Tiffany Boone, Tetiana Gaidar

13 Ocak'tan itibaren Prime Video'da izleyiciyle buluşacak olan Hunters dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Hunters Season 2 - Official Trailer | Prime Video
 

Ateş Kuşları - ATV

ATV'nin yeni yıldaki ilk dizisi olan Ateş Kuşları, makus talihlerine karşı koymaya çalışan, kendilerine Köksüzler adını vermiş, beş sokak çocuğunun hikâyesine odaklanıyor.


Yayın Tarihi: 13 Ocak 2023
Tür: Dram
Yönetmen: Gökhan Ayiz
Senarist: Nehir Erdem, Ayşe Ferda Eryılmaz
Oyuncular: İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik, Serkan Ercan, Nizam Namidar, Ahmet Saraçoğlu

13 Ocak'tan itibaren cuma akşamları ATV'de izleyiciyle buluşacak olan Ateş Kuşları dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Ateş Kuşları 1. Bölüm | 1. Tanıtım @ateskuslari
 

Trial by Fire - Netflix

13 Haziran 1997'de Güney Delhi'de yaşanan bir trajediden uyarlanan Trial by Fire, 59 kişinin ölümüne neden olan bu yangında çocuklarını kaybeden iki ebeveynin mücadelesini takip ediyor.


Yayın Tarihi: 13 Ocak 2023
Tür: Suç
Yönetmen: Preshant Nair, Randeep Jha
Oyuncular: Abhay Deol, Rajshri Deshpande, Ashish Vidyarthi, Shilpa Shukla, Rajesh Tailang, Shardul Bhardwaj, Ratna Pathak Shah, Anupam Kher

13 Ocak'tan itibaren Netflix'de izleyiciyle buluşacak olan Trial by Fire dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Trial By Fire | Official Trailer | Netflix India
 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.