Bu hafta yayına başlayacak olan diziler (09 - 15 Ağustos)

2.930 Gösterim
9 Ağustos 2022 19:07
Bu hafta yayına başlayacak olan diziler (09 - 15 Ağustos)

Hafta boyunca dijital platformlarda yerini alacak yeni dizileri derledik.


School Tales The Series - Netflix

Cadılar Bayramı ruhunu erkenden fitilleyen Netflix, ağustos ayına Tay korku yönetmenleri tarafından hazırlanan hayalet hikayeleri içerikli yeni bir antoloji dizisiyle giriş yapıyor. Korku dolu sekiz çizgi roman hikayesinden oluşan School Tales The Series, gündüzleri öğrencilere geceleri farklı ruhlara ait olan bir okulun hikayesini konu ediniyor. 

 

Yayın Tarihi: 10 Ağustos 2022 

Bölüm Sayısı:

Tür: Korku 

Yönetmenler: James Thanadol Nuansut, Tum Putipong Saisikaew, Songsak Mongkolthong, Mike Phontharis Chotkijsadarsopon 

Oyuncular: Kay Lertsittichai, Jennis Oprasert, Mark Siway Jumlongkul, Yaimai Shinaradee Anupongpichart, Amy Thasorn Klinnium, Orn Patchanan Jiajirachote, Fah Sarika Sathsilpsupa 
 

I am Groot - Disney+

Marvel Sinematik Evreninin dördüncü faz parçası olan kısa animasyon dizisi I am Groot, galakside büyürken başı bir türlü beladan kurtulamayan Baby Groot'un sıradışı maceralarını konu ediniyor. Guardians of the Galaxy ile hayatımıza giren Groot karakterinden uyarlanan dizinin seslendirme kadrosunda Van Diesel ve Bradley Cooper gibi iki yıldız isim yer alıyor. 

 

Yayın Tarihi: 10 Ağustos 2022 

Bölüm Sayısı:

Tür: Animasyon 

Yaratıcı: Kirsten Lepore 

Seslendirenler: Van Diesel, Bradley Cooper 

Tom Swift - Bein Connect

Dünya çapında 30 milyondan fazla satan Tom Swift kitabından uyarlanan Tom Swift, milyarder bir mucit olan babasının ortadan kaybolmasıyla birlikte kahramanımızın ortaya çıkan gizemlerle mücadelesini konu ediniyor. Mayıs ayında The CW'de yayınlanan dizi bir sezonun ardından iptal edildi. 

 

Yayın Tarihi: 11 Ağustos 2022 

Bölüm Sayısı:

Tür: Macera, Komedi 

Yaratıcılar: Melinda Hsu Taylor, Noga Landau, Cameron Johnson 

Oyuncular: Tian Richards, Adhleigh Murray, Marquise Vilsón, Albert Mwangi, April Parker Jones 
 

A League of Their Own - Prime Video

Efsane beyzbol takımı geri dönüyor. 1992 yapımı aynı adlı sinema filminden uyarlanan A League of Their Own, 1943'te başlayan ligde mücadele eden kadın bir beyzbol takımının hikayesine odaklanıyor. Yepyeni karakterleri hikayeye dahil eden dizi dünya prömiyerini haziran ayında Tribeca Film Festivali'nde gerçekleştirdi. 

 

Yayın Tarihi: 12 Ağustos 2022

Bölüm Sayısı:

Tür: Komedi 

Yaratıcılar: Abbi Jacobson, Will Graham 

Oyuncular: Abbi Jacobson, Chanté Adams, D'Arcy Carden, Roberta Colindrez, Gbemisola Ikumelo, Kelly McCormack 
 

A Model Family - Netflix

Kore'de ratingleri alt üst eden Reply 1994 dizisindeki Sseureki rolüyle hafızalara kazınan Jung Woo'un başrolünü üstlendiği A Model Family, iflasın eşiğindeki sıradan bir adamın yanlışlıkla bulduğu para sonucu uyuşturucu çetesiyle karşı karşıya kalmasını konu ediniyor. Kore basınında sıklıkla Ozark benzerliğiyle anılan mini-dizi, geçmiş ve geleceklerini tehdit eden uyuşturucu çetesine karşı mücadele veren örnek bir aileyi takip ediyor. 

 

Yayın Tarihi: 12 Ağustos 2022 

Bölüm Sayısı: 10 

Tür: Dram, Gerilim, Suç 

Yönetmen: Kim Jin Woo 

Oyuncular: Jung Woo, Park Hee Soon, Yoon Jin Seo, Park Ji Yeon, Kim Sung Oh

Resident Alien - Bein Connect

Peter Hogan ve Steve Parkhouse'ın aynı adlı çizgi romanından uyarlanan Resident Alien, gizli görevin ahlaki sorumlulukları ile uğraşırken kendisini tanıyan dokuz yaşındaki bir çocukla da uğraşmak zorunda kalan doktor kimliğindeki bir uzaylının hikayesini konu ediniyor. Temmuz ayında üçüncü sezon için yenilenen dizi şimdilik toplam iki sezon 18 bölümden oluşuyor. 

 

Yayın Tarihi: 12 Ağustos 2022 

Bölüm Sayısı: 18 

Tür: Komedi, Gizem 

Yaratıcı: Chris Sheridan 

Oyuncular: Alan Tudyk, Sara Tomko Asta Twelvetrees, Corey Reynolds, Alice Weterlund, Levi Fiehler, Judah Prehn, Elizabeth Bowen 
 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.