Bryan Fuller, Stephen King romanı Christine'i sinemaya uyarlıyor

1.881 Gösterim
9 Haziran 2021 14:30
Bryan Fuller, Stephen King romanı Christine'i sinemaya uyarlıyor

Pushing Daisies, Hannibal, American Gods, Star Trek: Discovery gibi dizilere imza atan Bryan Fuller, ilk uzun metraj yönetmenlik deneyiminde Stephen King'in 1983'te yayımlanan Christine romanını sinemaya uyarlayacak.


Zamansız bir şekilde iptal edilmelerine karşın bir şekilde kült olmayı başaran Dead Like Me, Wonderfalls, Pushing Daisies, Hannibal gibi dizilere imza atan Bryan Fuller, yakın dönemde Neil Gaiman'ın ünlü eserinden uyarlanan American Gods ile bir senarist olarak kariyerinin başlangıcını yaptığı Star Trek evreninin yeni dizisi Star Trek: Discovery'yi kaleme almıştı. Özellikle Hannibal'ın hayranları aradan geçen altı yıla rağmen Fuller'dan yeni bir sezonun müjdesini gözlese de, bu bekleyiş daha uzun süreceğe benziyor. Zira, Variety'nin haberine göre, Fuller ilk uzun metraj yönetmenlik deneyimi için hazırlıklara başladı.

 

Stephen King'in 1983'te yayımlanan Christine romanını sinemaya uyarlayacak olan Fuller, senaryoyu kaleme almaya başladı. Roman, hurdadan çıkartıp tamir ettiği 1958 model Plymouth Fury marka arabanın, orijinal sahibinin kötücül ruhunu taşıdığını ve bu yönde hareket ettiğini fark eden genç Arnie'nin hikâyesini anlatıyordu.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.