Britney Spears: "Belgeselde izlediğim sahnelerden utanç duydum"

5.187 Gösterim
1 Nisan 2021 13:10
Britney Spears: "Belgeselde izlediğim sahnelerden utanç duydum"

Britney Spears, şubat ayında yayınlanan ve üzerine oldukça konuşulan Framing Britney Spears belgeseli hakkında sessizliğini bozdu. Ünlü sanatçı, belgeselin tamamını izlemediğini fakat gördüğü kısımlarda kendisinin konumlandırılış biçiminden utanç duyup iki hafta boyunca ağladığını belirtti.


Aerosmith grubunun Crazy şarkısına dans ettiği bir Instagram gönderisinin açıklamasında, hayatını anlatan yeni belgeselle ilgili ilk kez açıklama yapan Spears, belgeselin tamamını izlemediğini fakat gördüğü sahnelerden utanç’ duyduğunu ve iki hafta ağladığını söyledi. 

 

Gönderide Spears, "Belgeseli izlemedim fakat gördüğüm kadarıyla beni bıraktıkları pozisyondan utanç duydum. İki hafta durmadan ağladım, dürüst olmam gerekirse hala ara sıra ağlıyorum." dedi. Gönderinin başlarında medya tarafından sertçe eleştirildiğini yansıtan Spears, bugüne kadar da durumun böyle devam ettiğini söyledi. 

 

Hayatım her zaman tartışıldı, izlendi ve yargılandı. Gerçekten, bütün hayatım boyunca. Akıl sağlığım için hayatımın her gecesi Steven Tyler'ın şarkılarına dans etmem gerekiyor. Vahşi, insani ve canlı hissetmek için! Tüm hayatım boyunca insanların önünde performans verirken kendimi sergilemeye maruz bırakıldım. Kırılganlığın konusunda evrene güvenmek çok güç isteyen bir şey çünkü ben her zaman yargılandım, hakarete uğradım ve medya tarafından utandırıldım... Ve bugüne kadar da böyle devam etti. Dünya dönmeye ve hayat akmaya devam ettikçe biz insanlar her zaman kırılgan ve hassas kalacağız.

 

 

Her gün dans etmenin ona getirdiği neşeden ve dünyada olmasının sebebinin ‘mükemmel’ olmak olmadığını söyleyerek bütün yazdıklarına rağmen Spears mesajını pozitif bir tavırla bitirdi. 

 

Spears belgesele katılmamış olsa da Framing Britney Spears şarkıcının medyadaki yansımalarını ve 2008’de babasının vasiliği altına girmesi sürecini derinlemesine araştırdı. New York Times ve Left/Right yapımcılık tarafından yapılan film Britney’i babasının vasiliğinden kurtarmak isteyenlerin oluşturduğu #FreeBritney hareketlerini yeniden alevlendirdi. 

 

Şubat ayında Variety ile yaptığı bir röportajda yapımcı ve yönetmen Samantha Stark, Spears’a ulaşmayı ve belgesele katılmasını birçok sefer denediklerini fakat şarkıcının taleplerini öğrendiğinden bile emin olmadıklarını söyledi. 

 

"Britney’den herhangi bir tepki almak için aklımıza gelen her yöntemi denedik fakat çevresindeki insanlar o kadar kapalı bir grup ki talebimizi alıp almadığını bile bilmiyoruz." diyerek ekledi Stark: "Ondan ret almadık, ondan hiçbir haber alamadık."

 

Spears 2019’dan beri Jamie’nin vasiliğini istemediğini açıkça belirtiyor ve geçtiğimiz hafta Jodi Montgomery’nin kalıcı olarak vasisi olması için bir dava açtı. Vasiliği ile ilgili sonraki davanın tarihi 27 Nisan.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.