Bridgerton'ın 2. sezonundan tanıtım fragmanı yayınlandı

1.616 Gösterim
15 Şubat 2022 14:48
Bridgerton'ın 2. sezonundan tanıtım fragmanı yayınlandı

Netflix'in en çok izlenen dizilerinden olan Bridgerton'ın merakla beklenen 2. sezonundan fragman yayınlandı. Yeni sezon, 25 Mart'tan itibaren ekranlarda olacak.


Squid Game tarafından tahtından indirilene kadar Aralık 2020'de yayınlanan ilk sezonuyla Netflix dizileri arasında ilk bir ayında tüm dünyada en çok izlenen yapım olma başarısını gösteren Bridgerton'ın merakla beklenen 2. sezonundan fragman yayınlandı. Julia Quinn'in aynı adlı roman serisinden uyarlanan Bridgerton'ın yeni sezonu, 25 Mart'tan itibaren Netflix ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

 

Roman serisinin 2000 yılında yayınlanan The Viscount Who Loved Me adlı ikinci kitabına dayanacak olan yeni sezon, ailesinin adını devam ettirmek için yüksek standartlarını karşılayabilecek uygun bir eş arayışında olan Anthony Bridgerton ile Hindistan'dan dönen kız kardeşler Kate ve Edwina'nın yollarının kesişmesiyle yaşananlara odaklanacak. 19. yüzyıl Londra sosyetesinin rekabetçi dünyasını gözler önüne seren dizinin yeni sezonunda öne çıkan bu üç karaktere sırasıyla Jonathan Bailey, Simone Ashley ve Charithra Chandran hayat verecek. 

 

Şimdiden 3. ve 4. sezonları için onay alan Bridgerton'ın 25 Mart'tan itibaren Netflix ekranlarında olacak 2. sezonunda yayınlanan tanıtım fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: The Playlist

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.