Bridgerton'ın 2. sezon yayın tarihi, oyuncuların yer aldığı bir videoyla duyuruldu

11.217 Gösterim
27 Aralık 2021 15:50
Bridgerton'ın 2. sezon yayın tarihi, oyuncuların yer aldığı bir videoyla duyuruldu

Yayınlandığı dönemde Netflix orijinal dizileri arasında ilk bir ayında en çok izlenen yapım olma başarısı gösteren Bridgerton'ın yeni sezonu, 25 Mart'tan itibaren izleyiciyle buluşacak.


Netflix, ilk sezonunun yayınlanmasının yıl dönümünde, Julia Quinn'in 1800'lü yılların başlarında Londra sosyetesinin rekabetçi dünyasına odaklanan aynı adlı roman serisinden uyarlanan dönem dizisi Bridgerton'ın merakla beklenen 2. sezonunun, 25 Mart 2022'den itibaren ekranlarda olacağını açıkladı. Adını Bridgerton ailesinden alan dizinin The Viscount Who Loved Me adlı kitaba dayanacak 2. sezonu, Jonathan Bailey'nin canlandırdığı ailenin büyük oğlu Anthony Bridgerton'ın, ailesinin adını devam ettirmek için yüksek standartlarını karşılayabilecek uygun bir eş arayışını takip edecek. Simone Ashley ve Charithra Chandran'ın canlandırdığı Kate ve Edwina adlı kız kardeşler, 2. sezonun öne çıkan diğer karakterleri olacak. 

 

Chris Van Dusen tarafından yaratılan dizinin kadrosunda; Adjoa Andoh, Lorraine Ashbourne, Harriet Cains, Bessie Carter, Shelley Conn, Nicola Coughlan, Phoebe Dynevor, Ruth Gemmell, Florence Hunt, Martins Imhangbe, Claudia Jessie, Calam Lynch, Luke Newton, Golda Rosheuvel, Luke Thompson, Will Tilston, Polly Walker, Rupert Young gibi isimler yer alırken, ilk sezonun önemli karakterlerinden Simon Basset'i canlandıran Regé-Jean Page bu sezonda rolüne geri dönmeyecek. 

 

8 bölümden oluşan ilk sezonuyla rekor izlenme sayılarına ulaşıp kısa sürede 3. ve 4. sezonları için onay alan dizinin, oyuncular tarafından yapılan 2. sezon tarih duyurusunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.