Box Office Türkiye: Tom Hanks'li Cehennem hızlı giriş yaptı

4.276 Gösterim
17 Ekim 2016 17:21
Box Office Türkiye: Tom Hanks'li Cehennem hızlı giriş yaptı

Dan Brown'un çok satan romanından sinemaya uyarlanan ve yeniden Robert Langdon'a hayat veren Tom Hanks'in başrolünde yer aldığı Cehennem (Inferno), ilk hafta sonunda Box Office Türkiye'nin zirvesine yerleşti.


Robert Langdon serisinin aynı isimli son kitabından sinemaya uyarlanan Cehennem (Inferno), ilk üç gününde 161.699 biletli seyirci tarafından izlenerek Box Office Türkiye hafta sonu listesine zirveden giriş yaptı. Cehennem, Robert Langdon serisi kapsamında sinemaya uyarlanan filmler arasında da Türkiye'de en iyi açılış yapan ikinci film oldu (Dünya genelinde büyük yankı uyandıran Da Vinci Şifresi, Türkiye'de ilk hafta sonunda 322.869 biletli seyirci tarafından izlenmişti). Cehennem, Melekler ve Şeytanlar ile Da Vinci Şifresi'nin detaylı box office karşılaştırmasına buradan ulaşabilirsiniz.

Önceki iki hafta sonunun lideri Bir Baba Hindu, 85.779 seyirciyle listenin ikinci sırasında yer alırken, bir diğer yerli komedi Yok Artık! 2 Box Office Türkiye'nin üçüncü sırasından kendine yer buldu. Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları (Miss Peregrine's Home for Peculiar Children) ise Türkiye'deki başarılı performansını sürdürerek üçüncü hafta sonunda listenin dördüncü sırasında yer aldı. Film, Tim Burton'ın filmografisinde Türkiye'de en iyi box office performansı gösteren yapımlardan biri olma yolunda ilerliyor. Listenin beşinci sırasında yer alan yapım ise yeniden çevrim Pete ve Ejderhası (Pete's Dragon) oldu.

14-16 Ekim 2016 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.