Box Office Türkiye: Titanik, yeniden tüm zamanların en çok izlenen yabancı filmi!

7.015 Gösterim
13 Şubat 2023 19:22
Box Office Türkiye: Titanik, yeniden tüm zamanların en çok izlenen yabancı filmi!

6 Şubat'ta dokuz saat arayla gerçekleşen depremler sonrasında başlayan kurtarma çalışmaları ve bu depremlerin ülkedeki etkisi devam ederken, birçok filmin vizyona tarihi ertelenmişti. Toplamda yaklaşık 261 bin seyirci hafta sonunda sinemaya giderken, 25. yıl dönümünün vesilesiyle bir kez daha gösterime giren Titanik (Titanic), yeni elde ettiği seyirci sayısıyla birlikte Hızlı ve Öfkeli 7'yi (Furious 7) geride bırakarak tüm zamanların en çok izlenen yabancı filmi unvanının bir kez daha sahibi oldu.


Kahramanmaraş ve çevre illerde büyük bir yıkım ve kayba yol açan depremlerin akabinde başlayan kurtarma çalışmaları sürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu vizyonu planlanan birçok yapımın gösterim tarihi ertelenmiş, cuma günü sadece üç yeni film gösterime girmişti. Bunlardan biri olan Titanik, hafta sonunu lider olarak kapatamasa da, daha önce elinde bulundurduğu bir unvanı geri almayı başardı.

 

25. yıl dönümü vesilesiyle bir kez daha sinemalarda seyirciyle buluşan film, hafta sonunda 22 bin 400 seyirci tarafından izlendi ve Box Office Türkiye hafta sonu listesine beşinci sıradan giriş yaptı. Fakat Titanik'in durumunu özel kılan ise toplam seyirci sayısını 2 milyon 965 bin 523'e çıkartıp Hızlı ve Öfkeli 7'yi geçerek yeniden tüm zamanların en çok izlenen yabancı filmi olması oldu.

 

Titanik'in unvanı geride aldığı ve toplamda yaklaşık 261 bin seyircinin salonlardaki yerini aldığı hafta sonunda, Rafadan Tayfa Galaktik Tayfa 54 bin 805 seyirciyle Box Office Türkiye liderliğini sürdürdü. Çizmeli Kedi: Son Dilek (Puss in Boots: The Last Wish), 50 bin 999 seyirciyle ikinci basamaktaki yerini korurken, Kutsal Damacana 4 filmi 44 bin 828 seyirciyle üçüncü sırada haftayı kapattı. Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) filmiyse 23 bin 143 seyirci dördüncü sırada yer alan yapım oldu.

10 - 12 Şubat 2023 hafta sonu seyirci sayılarının detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.