Box Office Türkiye: Spider-Man: No Way Home'dan rekor açılış!

10.940 Gösterim
20 Aralık 2021 09:45
Box Office Türkiye: Spider-Man: No Way Home'dan rekor açılış!

Vizyona girdiği gibi yabancı filmlerde tüm zamanların cuma günü seyirci rekorunu kıran Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok (Spider-Man: No Way Home), vizyondaki ilk üç gününde toplam 934 bin 599 seyirci tarafından izlenerek yabancı filmler arasında tüm zamanların en iyi 2. açılışına imza atmış oldu.


Fragmanlarından beri yolu gözlenen Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok (Spider-Man: No Way Home), vizyona rekorlarla geldi. Gösterimdeki ilk gününde 296 bin 623 seyirciyle yabancı filmler arasında tüm zamanların cuma günü seyirci rekorunu kıran film, gösterimdeki ilk hafta sonu boyunca 934 bin 599 seyirciye erişerek yine yabancı filmler arasında tüm zamanların en iyi 2. açılışına imza attı. Bu alanda birinci sırada yer alan yapım ise, 965 bin 942 seyirciyle Avengers: Endgame.

 

Spider-Man: No Way Home'un bir diğer başarısı ise salon başına seyirci miktarı oldu. 1027 salonda gösterime giren film, salon başına 910 seyirciyle açılış hafta sonları baz alındığında MCU'nun ülkemizde de çok izlenen Avengers: Infinity War (salon başına 768 seyirci) ve Avengers: Endgame (salon başına 676 seyirci) gibi yapımlarını geride bırakmayı başardı.

 

No Way Home'un açılışta oldukça yanına yaklaştığı Avengers: Endgame, vizyon macerasını 2 milyon 480 bin 284 seyirciyle tamamlamıştı. Spider-Man: No Way Home'un potansiyeli olan bu menzile ulaşıp ulaşamayacağını önümüzdeki günler gösterecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.