Box Office Türkiye: Sonsuz Aşk, hafta sonunun en iyi açılış yapan filmi oldu

8.614 Gösterim
27 Mart 2017 17:30
Box Office Türkiye: Sonsuz Aşk, hafta sonunun en iyi açılış yapan filmi oldu

Recep İvedik 5, yedi milyon seyirci baremine dayanırken, vizyonun yenilerinden en iyi açılışı gerçekleştiren Sonsuz Aşk oldu.


Recep İvedik 5, vizyondaki üst üste altıncı hafta sonunda da Box Office Türkiye'nin zirvesinde yer alarak Recep İvedik 4'ten beri bunu gerçekleştirmeyi başaran tek yapım oldu. Toplamda yedi milyon seyirci baremine yaklaşan film, önümüzdeki haftalarda 7.369.098 seyirci sayısıyla Recep İvedik 4'e ait olan tüm zamanların seyirci rekorunu kırmaya çalışacak.

 

Vizyonun yeni filmlerinden en iyi açılışı gerçekleştiren ise Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım'lı Sonsuz Aşk oldu. Film, ilk hafta sonunda 124.737 biletli seyirci tarafından izlendi.

Bir önceki hafta sonunda gösterime giren Tatlım Tatlım ile Güzel ve Çirkin, bu hafta sonunda Box Office Türkiye'nin sırasıyla üçüncü ve dördüncü sıralarında yer aldılar. Tatlım Tatlım ikinci hafta sonunda 107.162 seyirci tarafından izlenirken, dünya genelinde olağanüstü bir gişe başarısı gösteren Güzel ve Çirkin hafta sonunu 51.428 seyirciyle geride bıraktı. Hafta sonunun yeni filmlerinden Hayat (Life) ise, 51.248 seyirciyle açılışını listenin beşinci sırasından gerçekleştirdi.

24 - 26 Mart 2017 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.