Box Office Türkiye: Seyirci sayısında Âkif, hasılatta No Time to Die gişe lideri!

2.715 Gösterim
4 Ekim 2021 20:35
Box Office Türkiye: Seyirci sayısında Âkif, hasılatta No Time to Die gişe lideri!

Vizyondaki ikinci hafta sonunu geride bırakan Âkif, seyirci bazında gişe liderliğini ufak farkla korurken, haftanın öne çıkan filmi Ölmek İçin Zaman Yok (No Time to Die), hasılat bazında Box Office Türkiye'nin birinci sırasında yer aldı.


Yapımcısı ve dağıtımcısının ortak kararıyla biletleri indirimli bir şekilde 10 TL gibi bir fiyata satılan Âkif, vizyondaki ikinci hafta sonunda seyirci bazında koltuğunu ufak bir farkla olsa da korudu. 60 bin 716 seyirci tarafından izlenen filmi takip eden yapım ise haftanın merakla beklenen filmi Ölmek İçin Zaman Yok (No Time to Die) oldu. Hafta sonunda 60 bin 455 seyirci tarafından izlenen No Time to Die, seyirci bazında yakın sonuçlar elde ettiği, hafta sonunu ₺609.290 hasılat ile kapatan Âkif'in yaklaşık üç katına tekabül eden ₺1.763.625 hasılatla bu anlamda listenin birinci sırasında yer alan yapım oldu.

 

Patron Bebek 2: Aile Şirketi (The Boss Baby: Family Business), gösterimdeki üçüncü hafta sonunda seyirci bazında 33 bin 795 seyirciyle üçüncü, hasılat bazında ₺743.809 hasılatla ikinci sırada yer aldı. Bir diğer animasyon Luka (Luca), 14 bin 677 seyirciyle listenin dördüncü basamağında yer alırken, bir diğer yeni film Nefesini Tut 2 (Don't Breathe 2) ise 13 bin 99 seyirciyle listenin beşinci sırasında yer alan yapım oldu.

01-03 Ekim hafta sonunun seyirci sayılarının detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.