Box Office Türkiye: Pırıl: Sayıların Gizemi ikinci hafta sonunda gişe liderliğine yükseldi

633 Gösterim
14 Ekim 2024 20:54
Box Office Türkiye: Pırıl: Sayıların Gizemi ikinci hafta sonunda gişe liderliğine yükseldi

Pırıl: Sayıların Gizemi ikinci hafta sonunda 71 bin 447 seyirci tarafından izlenerek Box Office Türkiye'de zirveye yükseldi.


Box Office Türkiye'nin zirvesi bir kez daha animasyonlara emanet. Gösterimdeki ikinci hafta sonunda 71 bin 447 seyirciye ulaşan Pırıl: Sayıların Gizemi, Box Office Türkiye hafta sonu listesinin zirvesine tırmandı. Film, on günde toplamda ise 178 bin 121 seyirciye ulaştı.

 

Dünya genelinde gişede tarihi bir çöküş yaşayan Joker: İkili Delilik (Joker: Folie à Deux), ülkemizde gişe performansı açısında ilk filmin bir hayli gerisinde kalsa da bilhassa ABD'deki gişede rekor düzeyde bir erime yaşamadı. İkinci hafta sonunda 59 bin 273 seyirci tarafından izlenen film, listenin ikinci sırasında haftayı kapattı.

 

Gösterimdeki on sekizinci haftası olmasına rağmen ilk beşte yer almayı sürdüren ve toplamda adım adım 2,5 milyon seyirci baremine yürüyen Ters Yüz 2 (Inside Out 2), 15 bin 116 seyirciyle üçüncü basamakta kendine yer bulurken, haftanın yenilerinden Dengeler filmi 10 bin 544 seyirciyle açılışını dördüncü sırada gerçekleştirdi. Haftalardır ilk beşte yer almaya devam eden bir diğer animasyon Çılgın Hırsız 4 (Despicable Me 4) ise 10 bin 458 seyirciyle listede ilk beşi tamamlayan yapım oldu.

 

11 - 13 Ekim 2024 hafta sonu seyirci sayılarının detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.