Box Office Türkiye: Pandemiden bu yana en düşük seyircili hafta sonu!

3.096 Gösterim
1 Nisan 2024 20:09
Box Office Türkiye: Pandemiden bu yana en düşük seyircili hafta sonu!

Pandemiden bu yana bir hafta sonunda toplamda en düşük seyirci sayısına ulaşılan seçim hafta sonunda, Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki (Dune: Part Two) yalnızca 19 bin seyirciyle liderliğini sürdürdü.


Son haftalarda sinemalarda yaşanan seyirci düşüşü, seçim hafta sonuyla birlikte başka bir seviyeye ulaştı. Hafta sonu boyunca yalnızca 100 bin 254 seyirci salonlardaki yerini alırken, bu sayı pandemi sonrası sinemalarda gözlenen en düşük hafta sonu seyirci sayısı oldu. Gişedeki vaziyet bu olunca, Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki'nin (Dune: Part Two) liderlik serisini beş haftaya çıkarması işten bile olmadı. Film, 19 bin 271 seyirciyle gişe liderliğini korudu.

 

Haftanın yeni filmlerinden Hayalet Avcıları: Ürperti (Ghostbusters: Frozen Empire), 16 bin 930 seyirciyle ikinci sırada gerçekleştirirken, Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör 10 bin 830 seyirciyle vizyondaki on dördüncü hafta sonunu üçüncü sırada kapattı. Haftanın bir diğer yeni filmi Güneşi Söndürmem Gerek, 7 bin 966 seyirciyle listeye dördüncü basamaktan giriş yaparken, Kral Şakir: Devler Uyandı ise 7 bin 81 seyirciyle listenin beşinci sırasında yer alan yapım oldu.

 

29 - 31 Mart 2024 hafta sonu seyirci sayılarının detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.