Box Office Türkiye Özel: Usta yönetmen Ang Lee ile ünlü oyuncu Will Smith'i bir araya getiren İkizler Projesi'ni ön gösterimde izleme fırsatı!

2.427 Gösterim
4 Ekim 2019 16:00
Box Office Türkiye Özel: Usta yönetmen Ang Lee ile ünlü oyuncu Will Smith'i bir araya getiren İkizler Projesi'ni ön gösterimde izleme fırsatı!

Box Office Türkiye Özel: 11 Ekim'de gösterime girecek olan İkizler Projesi (Gemini Man) filmini ön gösterimde izleme fırsatı!


Brokeback Mountain ve Life of Pi filmleriyle En İyi Yönetmen kategorisinde Oscar ödülüne iki kez layık görülen ve her daim sinemada teknolojik gelişmelerin ilk uygulayıcılarından olan Ang Lee'nin yönettiği, ünlü oyuncu Will Smith'in iki karaktere birden hayat verdiği İkizler Projesi (Gemini Man), işinin ehli bir kiralık katil olan Henry'nin, kendisini öldürmek için peşine düşen kişinin 25 yıl önce kendisinden alınan genlerle oluşturulmuş klonvari biri olduğunu fark etmesiyle gelişen olayları konu ediniyor. 3D+ teknolojisiyle çekilen film, 11 Ekim'den itibaren Türkiye'de seyirciyle buluşuyor.

Merakla beklenen aksiyon filminin, 10 Ekim günü İstanbul'da yapılacak ön gösterimine davetiye kazanma fırsatı ise Box Office Türkiye’de! 08 Ekim saat 15.00'a kadar Twitter'da aşağıya da eklediğimiz ilgili tweetimizi RT'leyenler arasında yapılacak çekilişle 5 kişi, çift kişilik ön gösterim davetiyesinin sahibi olacak. Ön gösterim saati ve mekânı çekiliş sonrasında kazananlara açıklanacaktır.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.