Box Office Türkiye Özel: Klasik hikâyeyi farklı bir olay örgüsüyle anlatan Kırmızı Pabuçlar ve Yedi Cüceler'den Türkçe fragman!

3.904 Gösterim
24 Ocak 2020 13:40
Box Office Türkiye Özel: Klasik hikâyeyi farklı bir olay örgüsüyle anlatan Kırmızı Pabuçlar ve Yedi Cüceler'den Türkçe fragman!

Box Office Türkiye Özel: Klasik hikâyeyi farklı bir olay örgüsüyle anlatan Kırmızı Pabuçlar ve Yedi Cüceler (Red Shoes and the Seven Dwarfs)'den Türkçe fragman yayınlandı.


Grimm Masalları'nın sevilen öykülerinden Pamuk Prenses'in hikâyesi birçok kez sinemada da kendine yer buldu. Sung-ho Hong, Moo-Hyun Jang ve Young Sik Uhm'un yönetmenliğini üstlendiği animasyon film Kırmızı Pabuçlar ve Yedi Cüceler (Red Shoes and the Seven Dwarfs) ise prenses ve yedi cücelerin alternatif bir hikâyesiyle seyircinin karşısına çıkıyor.

Klasikleşmiş masalı farklı bir olay örgüsüyle odağına alan filmin konusu şöyle:

 

Pamuk Prenses, babasını üvey annesi olan kötü kalpli cadı kraliçenin elinden kurtarmak için çabalarken bulduğu bir çift kırmızı pabuç sayesinde büyüleyici bir güzelliğe bürünür. Bu esnada Masallar Diyarı’nın bir başka yerinde 7 yakışıklı prens, cüceye dönüşmüştür ve büyüyü bozmanın yolunu aramaktadır. Bir dizi tesadüf sonucu Pamuk Prenses’in yolu yedi kahraman cüceyle kesişir. Birlikte sevgi, dostluk ve gerçek güzelliğin anlamını keşfedecekleri macera ve tehlike dolu bir yolculuğa çıkarlar.

 

20 Mart 2020 tarihinden itibaren Türkiye'de seyirciyle buluşacak olan filmin ilk kez Box Office Türkiye'de yayınlanan Türkçe fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.