Box Office Türkiye Özel: İstanbul Film Festivali'nde gösterilecek olan Taş Devri Firarda'dan iki yeni klip!

3.503 Gösterim
5 Nisan 2018 17:10
Box Office Türkiye Özel: İstanbul Film Festivali'nde gösterilecek olan Taş Devri Firarda'dan iki yeni klip!

Box Office Türkiye Özel: Yılın öne çıkan animasyon yapımlarından biri olan Taş Devri Firarda (Early Man)'dan iki yeni klip yayınlandı.


Tavuklar Firarda (Chicken Run)Wallace ve Gromit Yaramaz Tavşana Karşı (Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit) ve Kuzular Firarda (Shaun the Sheep) gibi yapımlara imza atmış olan Aardman Studios'un yeni stop-motion filmi Taş Devri Firarda, 6 Nisan itibarıyla başlayacak olan İstanbul Film Festivali'nde Türkiye prömiyerini gerçekleştirdikten sonra gösterime girecek. 4 Oscar ödüllü Nick Park'ın yönettiği film, yaşadıkları vadi Bronz Çağı'na girmiş olan bir şehri yöneten Lord Nooth tarafından ele geçirilen Taş Devri kabilesinin ve kabilesini kurtarmaya çalışan saf, biraz da sakar Dug'ın hikâyesini anlatıyor.

Taş Devri Firarda13 Nisan 2018 tarihinden itibaren Türkiye'de vizyona girecek. Filmin ilk kez Box Office Türkiye'de yayınlanan iki yeni klibine aşağıdan ualaşbilirsiniz.

 

Taş Devri kabilesi, sevimli hayvan dostlarıyla vadilerinde mutlu bir yaşam sürmektedir. Fakat dünyanın değiştiğinden, Bronz Çağı'na geçildiğinden haberleri yoktur. Açgözlü kral Lord Nooth, yemyeşil vadilerini hiç zorlanmadan ellerinden alır. Genç ve maceraperest mağara adamı Dug ise, kabilesini kurtarmak için krala meydan okur. Dug, şanslı bir kahraman olma yolunda ilerlerken takım olmanın ve dostluğun önemini öğrenecektir.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.