Box Office Türkiye Özel: 4 Oscar ödüllü Nick Park'ın yönettiği Taş Devri Firarda'dan Türkçe fragman!

3.447 Gösterim
22 Mart 2018 15:00
Box Office Türkiye Özel: 4 Oscar ödüllü Nick Park'ın yönettiği Taş Devri Firarda'dan Türkçe fragman!

Box Office Türkiye Özel: Nevi şahsına münhasır filmleriyle bilinen Aardman Studios'un yeni stop-motion animasyonu Taş Devri Firarda'dan Türkçe dublajlı fragman yayınlandı.


Bilhassa stop-motion animasyonlarıyla türün en iyi örneklerine imza atan Aardman Studios'un yeni filmi Taş Devri Firarda (Early Man), yaşadıkları vadi Bronz Çağı'na girmiş olan bir şehri yöneten Lord Nooth tarafından ele geçirilen Taş Devri kabilesinin ve kabilesini kurtarmaya çalışan saf, biraz da sakar Dug'ın hikâyesini anlatıyor.

Tavuklar Firarda (Chicken Run)Wallace ve Gromit Yaramaz Tavşana Karşı (Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit) ve Kuzular Firarda (Shaun the Sheep) gibi yapımlara imza atmış olan Aardman Studios'un yeni filminin yönetmen koltuğunda, üç kısa metrajının yanı sıra Wallace ve Gromit filmiyle de Oscar ödülüne uzanmış olan Nick Park oturuyor.

 

Stop-motion animasyonun imkânlarının yaratıcı bir şekilde kullanıldığı, kendine has bir görsel mizaha sahip olan Taş Devri Firarda, 13 Nisan 2018 tarihinden itibaren Türkiye'de sinemaseverlerle buluşacak. Filmin ilk kez Box Office Türkiye'de yayınlanan Türkçe dublajlı fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.