Box Office Türkiye Özel: 17 Ağustos'ta vizyona girecek olan In Darkness'tan Türkçe altyazılı fragman!

2.130 Gösterim
31 Temmuz 2018 13:13
Box Office Türkiye Özel: 17 Ağustos'ta vizyona girecek olan In Darkness'tan Türkçe altyazılı fragman!

Box Office Türkiye Özel: 17 Ağustos'ta vizyona girecek olan In Darkness'tan Türkçe altyazılı fragman ve afiş yayınlandı.


Ripper Street ve Peaky Blinders gibi dizilerle yakından tanınan Anthony Byrne, yeni filmi In Darkness'ın başrollerinde Game of Thrones ve The Hunger Games serisiyle tanınan Natalie DormerEd Skrein ve Emily Ratajkowski yer alırken filmin senaryosu Byrne ve Dormer'ın kaleminden çıkıyor. Görme engelli bir piyanist olan Sofia'nın hayatındaki dengelerin aniden yerle bir olacağı bir hikâyeyi temel alan filmin konusu ise şu şekilde:

 

Görme engelli bir piyanist olan Sofia’nın hayatı, üst komşusu Veronique’nin şüpheli bir cinayete kurban gitmesiyle altüst olur. Olayın sorumluları, cinayetin tek tanığı olan genç kadının peşine düşerler. Sofia kendini bir anda acımasız bir suç örgütünün hedefi haline gelmiş halde bulur. Gizli ajanlar, suç ve şantajla örülü yeraltı dünyasında cinayetin perde arkasını çözmeye çalışırken Sofia’nın yolu, Veronique’nin eski bir savaş suçlusu olan babasıyla kesişecektir.

Kadrosunda Joely Richardson, James Cosmo, Neil Maskell ve Amber Anderson gibi isimlerin yer aldığı In Darkness, 17 Ağustos 2018 tarihinde ülkemizde seyirciyle buluşacak. Filmin ilk kez Box Office Türkiye'de yayınlanan Türkçe altyazılı fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.