Box Office Türkiye: Örümcek-Adam: Eve Dönüş'ten son 10 yılın en iyi Temmuz ayı açılışı!

4.508 Gösterim
10 Temmuz 2017 17:45
Box Office Türkiye: Örümcek-Adam: Eve Dönüş'ten son 10 yılın en iyi Temmuz ayı açılışı!

Marvel Sinematik Evreni'ne dâhil olan Spider-Man'in ilk solo filmi Örümcek-Adam: Eve Dönüş (Spider-Man: Homecoming), dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de ilk hafta sonunda gişenin zirvesine oturmayı başardı.


Sony'nin Örümcek-Adam: Eve Dönüş (Spider-Man: Homecoming) filmi, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de güçlü bir açılışa imza attı. İlk üç gününde 207.065 seyirciye ulaşarak Türkiye'de bu yıl Warner Bros.'un dağıtımcılığını üstlendiği filmler arasında şu ana kadarki en iyi açılışa imza atan yapım, ayrıca son on yılın en iyi Temmuz ayı açılışını da gerçekleştirmiş oldu. Örümcek-Adam: Eve Dönüş'ün açılış miktarı, ayrıca tüm Spider-Man filmleri arasında Türkiye'de açılışını 211.786 seyirciyle gerçekleştiren Spider-Man 3'ten sonra ikinci sırada yer aldı.

Toplam 448.480 biletli seyirciyle tüm zamanlar Temmuz ayı ikinci hafta sonu seyirci rekorunun kırıldığı 07-09 Temmuz 2017 tarihlerinde, Transformers 5: Son Şövalye (Transformers: The Last Knight) 49.647 seyirciyle listenin ikinci sırasında yer alırken, vizyondaki dördüncü hafta sonunu geride bırakan Arabalar 3 (Cars 3) Box Office Türkiye'nin üçüncü sırasında kendine yer buldu. Haftanın yeni filmlerinden yerli animasyon Doru, 33.568 seyirciyle ilk hafta sonunu dördüncü sırada kapatırken, Universal'ın canavarlarının birleştiği ortak evren Dark Universe'ün ilk filmi Mumya (The Mummy) ise hafta sonunun gişe beşincisi oldu.

07 - 09 Temmuz 2017 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.