Box Office Türkiye: Olanlar Oldu gişe liderliğini bırakmıyor

8.326 Gösterim
6 Şubat 2017 18:22
Box Office Türkiye: Olanlar Oldu gişe liderliğini bırakmıyor

Ata Demirer'in senaryosunu kaleme alıp iki karaktere birden can verdiği Olanlar Oldu, gösterimdeki üçüncü hafta sonunda da Box Office Türkiye'nin zirvesine tutunmayı başardı.


Olanlar Oldu, vizyondaki üçüncü hafta sonunda da Box Office Türkiye liderliğini bırakmadı. Şubat ayının ilk hafta sonunda 206.267 biletli tarafından izlenen Olanlar Oldu, diğer bir BKM yapımı Görümce'den beri "Art arda üç hafta gişe liderliği" payesine ulaşan ilk film oldu.

Hafta sonunda ilk üçü tamamlayan diğer filmler ise ilgiyle takip edilen animasyonlar oldu. Dünya genelindeki başarılı gişe performansını ülkemizde de yakalayan Moana, üçüncü hafta sonunda elde ettiği seyirci rakamıyla "Tüm zamanların en çok izlenen yabancı animasyonu" rekoruna göz dikti diyebiliriz. Hafta sonunda 1.160.527 biletli seyirci rakamına ulaşan Moana, bu gişe performansını çok fazla hız kaybetmeden en az iki hafta daha sürdürebilirse 1.883.004 milyon seyirciyle en çok izlenen yabancı animasyon olan Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor'u yakalayabilir. En çok izlenen 5 yabancı animasyonun ayrıntılı karşılaştırmasına buradan ulaşabilirsiniz.

Üçüncü sırada yer alan ise yerli animasyon Fırıldak Ailesi oldu. Maceraları televizyon ekranından sinemaya taşınan Fırıldak Ailesi, ilk hafta sonunda 157.388 biletli seyirciye ulaştı.

 

Çalgı Çengi İkimiz beşinci hafta sonunda listenin dördüncü sırasında yer alırken, Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi Vezir Parmağı beşinci sıradan kendine yer buldu. Haftanın yeni filmlerinden Halka 3 (Rings) ise yedinci sıradan açılışını gerçekleştirdi.

03 - 05 Şubat 2017 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.