Box Office Türkiye: Mumya, vizyondaki ilk hafta sonunda gişenin zirvesine yerleşti

3.019 Gösterim
12 Haziran 2017 17:00
Box Office Türkiye: Mumya, vizyondaki ilk hafta sonunda gişenin zirvesine yerleşti

Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı Mumya (The Mummy), vizyondaki ilk üç gününde elde ettiği seyirci sayısıyla Box Office Türkiye'nin zirvesine yerleşmeyi başardı.


ABD dışı box office rakamları göz önüne alındığında, $141,8 milyonluk açılışı ile bu alanda Tom Cruise'un kariyer rekorunu kırmasına vesile olan Mumya (The Mummy), benzer bir açılışı Türkiye'de de gerçekleştirdi. Türkiye'de ilk hafta sonunda 210.296 biletli seyirci tarafından izlenen Mumya, bu performansla Tom Cruise'un filmografisinde Türkiye'de en iyi açılış yapan film olmuş oldu.

Son iki haftanın Box Office Türkiye lideri Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı, üçüncü hafta sonunda 131.180 seyirciyle ikinci sırada yer alırken, toplamda da bir milyon barajını geçmiş oldu.

 

Son günlerin üzerinde en çok konuşulan yapımı Wonder Woman ise ikinci hafta sonunu 66.535 seyirciyle listenin üçüncü sırasında geçirdi. Animasyon film Kaptan Düşükdon: Destansı İlk Film, kendine dördüncü sıradan yer bulurken, Burak Aksak'ın yönettiği haftanın bir diğer yeni filmi Salur Kazan: Zoraki Kahraman 32.063 biletli seyirciyle Box Office Türkiye'nin beşinci sırasında açılışını gerçekleştirdi.

09 - 11 Haziran 2017 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.