Box Office Türkiye: Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi, gişenin yeni lideri oldu

3.893 Gösterim
18 Eylül 2023 19:47
Box Office Türkiye: Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi, gişenin yeni lideri oldu

Haftanın yeni filmlerinden Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi (Ladybug & Cat Noir: The Movie), yaklaşık 47 bin seyirciyle açılışını Box Office Türkiye'nin zirvesinde gerçekleştirdi.


Toplamda yaklaşık 197 bin seyircinin salonlardaki yerini aldığı hafta sonunda, Box Office Türkiye listesinde bir hafta aradan sonra yeniden bir animasyon film yer aldı. Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi (Ladybug & Cat Noir: The Movie), 46 bin 864 seyirciyle açılışını Box Office Türkiye'nin zirvesinde gerçekleştirdi.

 

Bir önceki hafta sonunun gişe lideri olan Dehşetin Yüzü 2 (The Nun 2), gösterimdeki ikinci hafta sonunu 28 bin 937 seyirciyle ikinci sırada kapattı. Film, on günde toplam yaklaşık 95 bin seyirci tarafından izlendi.

 

Geçtiğimiz hafta Harry Potter serisinin ilk üç filmi, sınırlı sayıda seansta yeniden izleyiciyle buluştu. Filmlere ilgi yoğun olunca serinin ikinci ve üçüncü filmi, hafta sonu listesinin ilk beşine kendini atmayı başardı. Serinin üçüncü filmi Harry Potter ve Azkaban Tutsağı, 19 bin 114 seyirciyle üçüncü basamakta kendine yer bulurken, ikinci film Harry Potter ve Sırlar Odası ise 14 bin 111 seyirciyle dördüncü sırada yer aldı. Üçüncü hafta sonunu geride bırakan Doru Macera Adası ise 13 bin 672 seyirciyle listenin beşinci sırasındaki yapım oldu.

 

15 - 17 Eylül 2023 hafta sonu seyirci sayılarının detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.