Box Office Türkiye: Mission: Impossible - Fallout, yaklaşık 139 bin seyirciyle gişenin yeni lideri oldu

2.706 Gösterim
30 Temmuz 2018 17:25
Box Office Türkiye: Mission: Impossible - Fallout, yaklaşık 139 bin seyirciyle gişenin yeni lideri oldu

Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı Mission: Impossible - Fallout, açılış hafta sonunda yaklaşık 139 bin seyirci tarafından izlenerek Box Office Türkiye'ye birinci sıradan giriş yaptı.


Dünya genelinde serinin en iyi açılış miktarlarına erişen Mission: Impossible - Fallout, Türkiye'de ise bir önceki film Rogue Nation ile üçüncü filmin açılış performanslarının tam arasında bir açılışa imza attı. Fakat bu noktada filmin açılışında yakaladığı rüzgarı uzun süre koruyup koruyamayacağı önem arz ediyor. Zira Mission: Impossible III ve Rogue Nation benzer açılışlara imza atsa da, üçüncü film toplamda 382.553 seyirciye, Rogue Nation ise toplamda 719.045 seyirciye ulaşmıştı. Bu açıdan gerek aynı dönemde vizyona girmeleri gerekse benzer bir eleştirel gücü arkalarına almaları sebebiyle Fallout'un genel gişe performansının Rogue Nation'a daha yakın seyredeceğini söyleyebiliriz. Dolayısıyla Fallout'un toplamda 600 bin seyirciyi aşması şaşırtmayacaktır.

Vizyondaki üçüncü hafta sonunu geride bırakan Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili, 48.272 seyirciyle listenin ikinci sırasında yer alırken toplamda da 385.602 seyirciye ulaştı. Purge serisinin dördüncü filmi olan ve şu ana kadar serinin Türkiye'deki açık ara en iyi performansına imza atan İlk Arınma Gecesi (The First Purge), 34.065 seyirciyle üçüncü sırada kendine yer bulurken, Dwayne Johnson'lı Gökdelen (Skyscraper) 33.694 seyirciyle hafta sonunu dördüncü sırada kapattı. Hafta sonunun bir diğer yeni filmi olan yerli korku yapımı Kabir Azabı ise açılışını 32.965 seyirciyle beşinci sırada gerçekleştirdi.

27 - 29 Temmuz 2018 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.