Box Office Türkiye: Mission: Impossible - Fallout, vizyondaki ikinci hafta sonunda gişe liderliğini sürdürdü

2.487 Gösterim
6 Ağustos 2018 17:20
Box Office Türkiye: Mission: Impossible - Fallout, vizyondaki ikinci hafta sonunda gişe liderliğini sürdürdü

Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı Mission: Impossible - Fallout, ABD'de olduğu gibi Türkiye'de de iyi bir ikinci hafta sonu performansı sergileyerek Box Office Türkiye'nin birinci sırasındaki yerini korudu.


Mission: Impossible - Fallout, Box Office ABD'de elde ettiği ikinci hafta sonuçlarına paralel bir performansla Türkiye gişesindeki liderliğini korudu. İkinci hafta sonu düşüş oranını Türkiye'de de 42% bandında sınırlı tutan film, 80.697 seyirciyle üst üste ikinci hafta sonunu da listenin birinci sırasında kapatmış oldu. Serinin bir önceki halkası Rogue Nation'a yakın bir performans ortaya koyan film, on bir günde toplam 340.087 seyirci tarafından izlendi.

 

Hafta sonunun yeni filmlerinden Karanlık Zihinler (The Darkest Minds), açılışını 38.072 seyirciyle gerçekleştirdi ve listenin ikinci sırasında yer aldı. Bir diğer yeni film Genç Titanlar Filmi ise 33.289 seyirciyle Box Office Türkiye'ye üçüncü sıradan giriş yaptı. Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili, vizyondaki dördüncü hafta sonunu listenin dördüncü sırasında geride bırakırken, İlk Arınma Gecesi Box Office Türkiye'nin beşinci sırasında yer alan yapım oldu.

03 - 05 Ağustos 2018 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.