Box Office Türkiye: Kayıp Balık Dori üçüncü hafta sonunda da gişe lideri

5.315 Gösterim
19 Eylül 2016 16:52
Box Office Türkiye: Kayıp Balık Dori üçüncü hafta sonunda da gişe lideri

Kayıp Balık Dori (Finding Dory), üst üste üçüncü kez Box Office Türkiye listesinin zirvesinde yer alarak 2016 yılı içerisinde Küçük Esnaf ve Buz Devri 5: Büyük Çarpışma'dan sonra gişenin zirvesinde art arda en çok yer alan üçüncü yapım oldu.


Dünya genelinde vizyona girdiği yerlerde Box Office listelerinin başrollerinden biri olan Kayıp Balık Dori (Finding Dory), ülkemizde üçüncü hafta sonunu da gişe lideri olarak kapatmayı başardı. Türkiye'de toplamda 500.000 seyirci baremine yaklaşan filmi, Jason Statham'ın başrolünde yer aldığı ve ülkemizde üstün bir gişe performansı sergileyen Suikast (Mechanic: Resurrection) takip etti. Suikast, vizyondaki dört hafta boyunca 772.927 biletli seyirci tarafından izlenerek Türkiye'de 2016 yılı içerisinde sinemada en çok seyredilen altıncı yabancı film olmayı başardı.

BKM yapımı El Değmemiş Aşk, listenin üçüncü sırasında yer alırken, yeniden çevrim Ben-Hur gösterimdeki ikinci hafta sonunda kendine dördüncü sıradan yer buldu. Bir diğer yerli film Siccin 3: Cürmü Aşk ise elde ettiği hasılat ile beşinci sırada yer aldı. Bu haftanın yeni filmlerinden Bridget Jones'un Bebeği (Bridget Jones's Baby) ve Yıldızlar da Kayar: Das Borak, Box Office Türkiye'nin ilk onuna giren yeni yapımlar oldular.

16-18 Eylül "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.