Box Office Türkiye: Kaptan Pengu ve Arkadaşları 3: Buz Mandası Efsanesi, gişeye birinci sıradan giriş yaptı

8.934 Gösterim
10 Temmuz 2023 20:34
Box Office Türkiye: Kaptan Pengu ve Arkadaşları 3: Buz Mandası Efsanesi, gişeye birinci sıradan giriş yaptı

Kaptan Pengu ve Arkadaşları 3: Buz Mandası Efsanesi, vizyondaki ilk üç gününde 50 bini aşkın seyirci tarafından izlenerek Box Office Türkiye'nin yeni lideri oldu.


Yaz takviminde vizyona giren The Flash, Küçük Deniz Kızı, Indiana Jones ve Kader Kadranı gibi Hollywood yapımlarının, beklenen uzak bir gişe performansı sergilemesinin akabinde sinema adına oldukça yavaş bir yaz sezonu geçirmekteyiz. 42 hafta sonra ilk kez üst üste üç hafta sonunda da toplam seyirci sayısı 200 binin altında kaldı. Mission: Impossible 7, Oppenheimer ve Barbie gibi filmlerle temmuz ayının kalanında salonlar biraz daha hareketlenecek.

 

Sakin geçen hafta sonunda, Kaptan Pengu animasyon serisinin üçüncü filmi Kaptan Pengu ve Arkadaşları 3: Buz Mandası Efsanesi, 50 bin 346 seyirciyle Box Office Türkiye'ye zirveden giriş yaptı. Serinin ilk iki filmi, sırasıyla 95 bin ve 100 bin seyirci bandında açılışlarını gerçekleştirmişti.

 

Haftanın bir diğer yeni filmi Ruhlar Bölgesi: Kırmızı Kapı (Insidious: The Red Door), 26 bin 922 seyirciyle açılış hafta sonunu listenin ikinci sırasında kapattı. Elemental: Doğanın Güçleri, gösterimdeki dördüncü hafta sonunu 19 bin 369 seyirciyle üçüncü basamakta geride bırakırken, Indiana Jones ve Kader Kadranı (Indiana Jones and the Dial of Destiny) 18 bin 145 seyirciyle ikinci hafta sonunu dördüncü sırada geçirdi. Örümcek-Adam: Örümcek Evrenine Geçiş (Spider-Man: Across the Spider-Verse) ise 15 bin 336 seyirciyle beşinci sırada yer alan yapım oldu.

 

07 - 09 Temmuz 2023 hafta sonu seyirci sayılarının detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.