Box Office Türkiye: Jurassic World: Fallen Kingdom, üst üste üçüncü hafta sonunda da gişenin lideri!

2.079 Gösterim
25 Haziran 2018 17:30
Box Office Türkiye: Jurassic World: Fallen Kingdom, üst üste üçüncü hafta sonunda da gişenin lideri!

Seçim hafta sonu olması sebebiyle gişe anlamında hayli sakin geçen hafta sonunda, Jurassic World: Fallen Kingdom gişe liderliğini sürdürdü.


Geçen yıl yapılan referandum hafta sonunda Hızlı ve Öfkeli 8'in gösterime girmesiyle seçim atmosferinin negatif etkisi gişeye sirayet etmemiş, aksine toplamda bir milyonun üzerinde seyirci salonlardaki yerini almıştı. Henüz geride kalan seçim hafta sonunda ise hem yoğun seçim atmosferi hem de "ağır top" diyebileceğimiz bir gişe filminin eksikliğiyle birlikte tersine bir süreç işledi. Toplamda sadece 280 binin üzerinde sinemaseverin salonlardaki yerini aldığı hafta sonunda gişenin lideri ise değişmedi. 63.915 seyirci tarafından izlenen Jurassic World: Fallen Kingdom, üst üste üçüncü kez Box Office Türkiye hafta sonu gişe lideri olurken, bu yıl içerisinde bunu başarabilen dördüncü yapım oldu (Diğer filmler: Ailecek Şaşkınız, Avengers: Infinity War ve Deadpool 2).

Vizyondaki ikinci hafta sonunu geride bırakan Ocean's 8, 40.154 seyirciyle listenin ikinci sırasında yer alırken, Alper Mestçi'nin yönettiği korku filmi Üç Harfliler: Beddua 37.720 seyirciyle üçüncü sırada kendine yer buldu. Vizyondaki altıncı hafta sonunu deviren Deadpool 2, 23.868 seyirciyle ilk beşte kalmayı sürdürürken, hafta sonunda vizyona giren animasyon İki Kafadar 21.124 seyirciyle beşinci sırada yer alan yapım oldu.

22 - 24 Haziran 2018 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.