Box Office Türkiye: John Wick 2 ilk hafta sonunda gişenin zirvesinde

7.986 Gösterim
13 Şubat 2017 18:17
Box Office Türkiye: John Wick 2 ilk hafta sonunda gişenin zirvesinde

Keanu Reeves'in başrolünde yer aldığı John Wick 2, ilk filmin küçük çaplı bir fenomene dönüşmesiyle ülkemizde de sıkı bir John Wick hayran kitlesi oluştuğunu kanıtladı diyebiliriz.


2014 yapımı ilk filmin kulaktan kulağa bir aksiyon klasiğine dönüşmesiyle gözler John Wick 2'ye çevrilmişti. Film, ABD'de ilk filmin açılış rakamını ikiye katlamayı başarırken ülkemizde ise üç günde neredeyse John Wick'in toplam seyirci sayısına ulaştı. İlk hafta sonunda 237.319 biletli seyirci tarafından izlenen John Wick 2'nin açılış performansını şu anekdotla daha iyi vurgulayabiliriz belki de: Film, son altı ayın (262 bin seyirciyle açılışını yapan Suicide Squad'tan bu yana) en iyi açılış rakamına sahip yabancı filmi oldu.

Grinin Elli Tonu (Fifty Shades of Grey)'nun devam filmi Karanlığın Elli Tonu (Fifty Shades Darker), ilk hafta sonunda 145.116 biletli seyirciye ulaşarak listeye ikinci sıradan giriş yaptı. Son üç hafta sonunun lideri Olanlar Oldu üçüncü sırada yer alırken, yerli animasyon Fırıldak Ailesi listede kendine dördüncü sıradan yer buldu. Disney animasyonu Moana ise vizyondaki dördüncü hafta sonunda Box Office Türkiye'nin beşinci sırasında yer aldı.

10 - 12 Şubat 2017 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.