Box Office Türkiye: İkimizin Yerine son 10 yılın en iyi açılışını yapan aşk filmi oldu

7.462 Gösterim
24 Ekim 2016 16:30
Box Office Türkiye: İkimizin Yerine son 10 yılın en iyi açılışını yapan aşk filmi oldu

Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler'in başrolünde yer aldığı İkimizin Yerine, ilk hafta sonunda elde ettiği seyirci rakamıyla yaklaşık olarak son on yılın en iyi açılış yapan aşk filmi oldu.


Sonbaharın en iddialı yapımlarından biri olan İkimizin Yerine, seyirci nezdinde bu iddiasının karşılığını bularak yalnızca üç günde 332.216 biletli seyirci tarafından izlendi. Filmin başarısını daha kolay idrak edebilmek için şu örneği verelim. Bu performans, 2003 yılında vizyona giren Asmalı Konak - Hayat filminden sonra bir aşk filminin gerçekleştirdiği en iyi açılış performansı. Filmin nasıl büyük bir ilgiyle karşılaştığına örnek olarak ise, 21-23 Ekim tarihleri arasında sinemaya giden yaklaşık her iki kişiden birinin İkimizin Yerine'yi izlediği bilgisini verebiliriz. Bu oldukça etkileyici açılış performansı sonrası İkimizin Yerine'nin kolaylıkla bir milyon barajını geçeceğini söyleyebiliriz. Film, arkasına aldığı rüzgarı önümüzdeki haftalarda da devam ettirirse bir buçuk ile iki milyon dolaylarında seyirciye ulaşmayı başarabilir.

İkimizin Yerine'nin fırtına gibi estiği hafta sonunda, Tom Hanks'li Cehennem (Inferno) 96.142 biletli seyirciye ulaşarak Box Office Türkiye'nin ikinci sırasında yer alırken, vizyonun yenilerinden Jack Reacher: Asla Geri Dönme (Jack Reacher: Never Go Back) listeye üçüncü sıradan giriş yaptı. Gösterimdeki dördüncü hafta sonunu geçiren Bir Baba Hindu listenin dördüncü sırasında kendine yer bulurken, haftanın bir diğer yeni filmi En Süper Kahramanlar (Bling) Box Office Türkiye'ye beşinci sıradan giriş yaptı.

21-23 Ekim 2016 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.