Box Office Türkiye: Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw'dan, 285 bin seyirciyle tüm zamanların yaz açılış rekoru!

4.798 Gösterim
5 Ağustos 2019 17:50
Box Office Türkiye: Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw'dan, 285 bin seyirciyle tüm zamanların yaz açılış rekoru!

Dwayne Johnson ve Jason Statham'lı Hızlı Öfkeli: Hobbs ve Shaw (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw), tüm zamanların yaz ayları açılış rekoruyla Box Office Türkiye'nin yeni lideri oldu.


Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, Türkiye vizyonuna rekorlarla merhaba dedi. Gösterimdeki ilk üç gününde 285.103 seyirci tarafından izlenen film, Ağustos ayı en iyi açılışı, yaz aylarındaki en iyi açılış gibi önemli rekorların yeni sahibi oldu. Her iki rekorun bir önceki sahibi Suicide Squad'tı. Hobbs & Shaw bu sonuçlarla, Hızlı ve Öfkeli serisi içerisinde de en iyi üçüncü açılışa imza atmış oldu.

 

Aslan Kral (The Lion King), vizyondaki üçüncü hafta sonunda 56.360 seyirci tarafından izlendi ve toplamda 500 bin seyirci baremini geride bırakarak Box Office Türkiye hafta sonu listesinin ikinci sırasında yer aldı. Vizyonun yenilerinden Geniş Aile Komşu Kızı 30.300 seyirciyle üçüncü sıradan listeye giriş yaparken Örümcek-Adam: Evden Uzakta (Spider-Man: Far From Home), 18.927 seyirciyle listenin dördüncü sırasında kendine yer buldu. Bir diğer yeni film Luis ve Uzaylı Dostları ise 13.919 seyirciyle beşinci sıradan Box Office Türkiye'ye giriş yaptı.

02 - 04 Ağustos 2019 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.