Box Office Türkiye: Hızlı ve Öfkeli 8, iki milyon seyirciyi aştı

4.164 Gösterim
2 Mayıs 2017 17:07
Box Office Türkiye: Hızlı ve Öfkeli 8, iki milyon seyirciyi aştı

Hızlı ve Öfkeli 8, üçüncü hafta sonunda 2 milyon seyirci barajını geçip Box Office Türkiye liderliğini korudu.


Hızlı ve Öfkeli 8 (The Fate of the Furious), vizyondaki üçüncü hafta sonunu da Box Office Türkiye'nin zirvesinde kapatarak 32 hafta sonra bu başarıya erişebilen ilk yabancı film oldu ("Üçleme"yi gerçekleştirebilen son yabancı film Kayıp Balık Dori'ydi). Dünya genelinde de şimdiden $1 milyar hasılatı geride bırakan film, selefi Hızlı ve Öfkeli 7'ye ait olan yabancı film rekorunu belki kıramayacak fakat önümüzdeki günlerde Avatar'ı geçerek listenin üçüncü sırasına yerleşecek gibi duruyor.

BKM yapımı Kolonya Cumhuriyeti, ikinci hafta sonunda da Box Office Türkiye'deki yerini korumayı başarırken on günde 500 bini aşkın seyirciye ulaştı. Haftanın en merak edilen filmlerinden Galaksinin Koruyucuları 2 (Guardians of the Galaxy Vol. 2) ise ilk hafta sonunda 126.887 biletli seyirci tarafından izlendi ve açılışını üçüncü sıradan gerçekleştirdi. Serinin ilk filmi Galaksinin Koruyucuları, ilk hafta sonunda 70.429 seyirci tarafından izlenmişti.

 

Listenin dördüncü ve beşinci sıralarında ise animasyonlar yer alıyor. Maşa ile Koca Ayı, ikinci hafta sonunda 51.420 seyirciyle listenin dördüncüsü olurken, Şirinler: Kayıp Köy kendine beşinci sıradan yer buldu.

28-30 Nisan 2017 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.