Box Office Türkiye: Hızlı ve Öfkeli 8, en iyi ikinci yabancı film açılışını gerçekleştirdi

7.571 Gösterim
17 Nisan 2017 17:30
Box Office Türkiye: Hızlı ve Öfkeli 8, en iyi ikinci yabancı film açılışını gerçekleştirdi

Dünya genelinde en iyi hafta sonu açılışını kıran Hızlı ve Öfkeli 8 (The Fate of the Furious), Box Office Türkiye'de de görkemli bir açılışa imza attı.


Hızlı ve Öfkeli 8, serinin bir önceki filmine paralel bir şekilde Box Office Türkiye'ye etkileyici bir giriş yaptı. ABD'de açılışını $100 milyonla yapan, dünya genelinde üç günde $532,5 milyon elde ederek tüm zamanların en iyi açılışına imza atan film, Türkiye'de ise hafta sonunda 682.295, perşembe gününün dâhil edildiği dört günlük periyotta ise 806.888 seyirciye ulaşmayı başardı. Böylelikle Hızlı ve Öfkeli 8, en iyi ikinci yabancı film açılışına imza atmış oldu. Referandum dolayısıyla pazar gününün önemli bir bölümünde sinemaların kapalı olması, filmin, Hızlı ve Öfkeli 7'nin 783.692 seyirciyle elinde bulundurduğu rekora ortak olmasını engelledi diyebiliriz. Hızlı ve Öfkeli 8 ayrıca bu sonuçla, 2017 yılının en iyi ikinci açılışını gerçekleştirdi.

Hızlı ve Öfkeli 8'in rekorlarla vizyona girdiği hafta sonunda, Box Office Türkiye'nin ikinci sırasında yer alan film ise bir önceki hafta sonunun lideri Şirinler: Kayıp Köy oldu. bir diğer animasyon Patron Bebek, listenin üçüncü sırasında yer alırken, tüm zamanların seyirci rekoruna gözünü diken Recep İvedik 5 dördüncü sıradan kendine yer buldu. Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel ise ikinci hafta sonunda Box Office Türkiye'nin beşinci sırasında yer aldı.

14-16 Nisan 2017 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.